Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under januari 2009

Av Lina Lilja - 16 januari 2009 17:30

Jag är rädd för all skit jag kan komma att få av det jag kommer att skriva nu. Men jag är en sådan person som inte backar för att någon kan bli sur, och jag står dessutom för mina åsikter till 100%.


Jag vill inleda detta inlägg genom att säga att jag kommer att nämna personer via namn, dock inga närmare kompisar utan mer kändisar (ni kommer förstå snart), men det kan komma att nämnas kompisar även om jag inte säger deras namn av förståerliga själ. Folk kan komma att förstå vilka de är, eller kunna läsa sitt namn i detta inlägg, och jag vill därför säga detta.

Jag vill verkligen verkligen inte såra någon, och jag vill inte bli ovän med någon. Jag tänker inte sitta här och såga någon bara för att det är kul, utan för att jag verkligen tycker att personen har betett sig illa. Och jag står för mina åsikter.


Har jag skrivit något elakt som du inte gillar att jag skriver? Säg det, jag vill ha kritik, jag tål kritik, men räkna med att jag kan börja tjafsa emot. Man måste få säga sina åsikter, och ha olika åsikter, så länge man kan stå för dem.


Den första jag tänker såga är Peter Gustafson, alias Bög-bonden eller Bonde-Peter.


Jag gillade honom först. Jag har aldrig träffat honom personligen (däremot har jag en hatkärlek relation till en av hans hästar som står i samma stall som min häst, en helt annan historia...) men som ni förstod av min parantes så är han ganska välbekant i stallet och han cirkulerar ju på tävlingar här i området. Han bor ju trots allt inte mer än vadå, 15 mil?, härifrån.


Som ni vet läser jag ju hans val av kärlek, Willes, blogg. (http://hanky.se/wille) Wille har alltid pratat väl om Peter, även om han naturligtvis har varit ärlig med att han mådde otroligt dåligt efter att Peter hade krossat hans hjärta. Något som vi alla kan förstå.


Nu har Wille dock blivit mer ärlig, och jag har börjat förstå saker som jag borde ha förstått för längesedan. Peter är en skitstövel. En sådandär skitstövel som är så elak att man inte kan sätta ord på det.


Wille gick med i programmet för att finna kärleken, Peter gick med för att komma närmare kärleken, men framför allt, få uppmärksamhet i media. Nu ska jag använda ett ord som jag inte gillar, men för en gångs skull så måste jag. Peter är helt enkelt mediakåt. Jag har aldrig använt ordet på ett seriöst sätt förut, men någongång måste ju vara första gången. Och tyvärr är det sant, för sant.


Han gick med i programmet, krossade en mans hjärta på ett känslokallt sätt, blev artist och modell. Dessutom så menar Wille att Peter har varit ännu mer elak, och gjort ännuvärre saker, saker som Wille dock inte vill ta upp eftersom han, till skillnad mot Peter, är en varm och känslig person som bryr sig om andra.


Jag hatar, verkligen hatar och avskyr, på alla sätt och vis, människor som måste såra andra på sin väg mot toppen, krossa folks hjärtan "bara för att". Visst kommer vi alla att krossa folks hjärtan, och visst kommer även våra hjärtan gå itu, men det är skillnad på att krossa och krossa.


Jag har haft kompisar som verkligen brytt sig om mig. Vi var verkligen superbra kompisar ända tills "Han" kom in i bilden. (Skrev ett inlägg om det i december, leta i arkivet.) Folk som bara lämnar sina kompisar för honom, eftersom han betyder så mycket mer än alla andra. Sedan blir man helt plötsligt singel igen och undrar vart alla kompisar tog vägen, varför de svek en.


Ha! Fel! De svek inte dig, det var du som svek dem! Sedan ogillar jag lata, griniga människor, som älskar att styra andra men inte kan lyfta ett finger själv.


Jag ogillar svaga människor som kan tycka så mycket, men aldrig står för vad de tycker, de är bara anonyma. Och när man ifrågasätter deras grejer så svarar de inte. Sådant är FEGT!!


Nu kom jag upp i varv och jag skulle kunna hålla på i evigheter, men jag ska istället sluta här och nu. Det känns inte rätt att fortsätta, jag vill inte såra fler. Jag vill inte såra en enda, men ingenting jag säger här säger jag utan grund. Jag står för mina åsikter och vill någon säga emot så fine, gör det. Jag vill gärna höra era åsikter!


Det skulle även vara roligt att få höra Bonde-Peters åsikter, vad han har att säga i sitt försvar, och hur han ser på situationen. För han sårade Wille djupt, och kärleks-sårande är svårt att laga.


Du kan laga fysiska skador i människor av alla dess slag, du kan laga bilar, byggnader och till och med städer! Men hjärtan, hjärtan kan du aldrig laga till fullo.


Nu ska jag förbereda mig på mitt fjärde inlägg "Sex".


Ses då!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 16 januari 2009 16:51

Jahapp, dags för inlägg nr. 2. med rubriken Dans. Jag tror att ganska många av mina bloggläsare (tja, beror på om man räknar antalet bloggläsare många...) undrar hur dansen igår var.


Jag kan berätta att den var underbar! Dansgolvet var propfullt, det gick knappt att dansa. Det var lite synd att de bara körde 2-3 foxtrot, 1 vals och resten bugg, för jag tycker att valsen är så himla rolig!


Och visst dansade även jag! Jag dansade bugg o vals med en kille i klassen, bugg o foxtrot med olika tjejkompisar, bugg med en kille som bjöd upp mig som jag aldrig träffat förut, har ingen aning vem han är, vad han kommer ifrån eller vad han heter, och bugg med en kille som min kära kompis J parade ihop mig med. Honom har jag heller aldrig träffat, jag tror han hette Richard.


Det var jävligt kul och det var synd att det inte höll på längre! Det var roligt att se killarna så finklädda, i kostym och slips. (Vilket de flesta även hade i skolan idag. De har bestämt att fredagar ska vara "stekardag" då de ska bära kostym. Jag gillar killar i kostym!)


Nä, jag är supernöjd med kvällen. Och haha, jag måste berätta om när jag gjorde iording mig! Snacka om diva, hehe. Fick lite bråttom.


Syrran J, hade en kompis, T här. J fixade makeup och naglar, T fixade hår, mamma fixade kläder och smycken, jag satt på en stol och skrek och domderade och pappa fick inte komma i närheten. När jag var klar sprang jag och ställde mig för att posa så pappa kunde knäppa ett kort (hann tyvärr bara ett) och sedan stressade jag vidare. Haha, måste öva innan jag blir kändis på riktigt ;)


Det var verkligen en supernajs kväll och jag hoppas att jag får uppleva något liknande igen. Det var kul att få dansa vanliga pardanser, istället för den dans som man vanligtvis dansar när man är på fester och krogar.


Snart kommer inlägget "Skitsnack" där jag verkligen ska prata skit om folk, på riktigt. Jag kommer att såga folk. Jag bävar för konsekvenserna, men jag står för mina åsikter och jag måste få säga dem också.


Puss o Kram

Lina Lilja 

ANNONS
Av Lina Lilja - 16 januari 2009 16:29

Jag har otroligt mycket att skriva. Så mycket så att jag kommer att dela in det i hela fyra inlägg (hoppas ni orkar läsa):

Dagen

Dansen

Skitsnack

Sex


Den här gången ska jag verkligen skriva så att fingrarna glöder, för jag har ingen tid att passa! (Mer än tv 20.00 då, men det är ett tag kvar ;))


Först vill jag bara tacka för alla besökare! Antalet har stigit liite det senaste dygnet vilket jag är glad över.


Imorse när jag skulle upp var jag jävligt trött efter igår. Även om jag kom hem före 22 så är man väldigt trött, jag dansade ju 3 timmar i sträck! Mer om dansen i nästa inlägg.


Men jag kom i alla fall iväg till skolan efter mycket om och men. Först matte, helt okej, sedan tyska, också helt okej, därefter lästid. Måste verkligen läsa ut min engelskabok! Bookreport ska vara inne på torsdag och jag har inte ens läst halva boken....

Efter lästiden var det lunch, för en gångs skull gott! Potatisgratäng och kycklingfilé. Mums! Efter det NO. Labbade. Helt okej.


Lämnade skolan innan sista lektionen (svenska) för att åka till doktorn. Fick där vänta i 40 minuter innan vi sa till dem att vi skulle ha fått träffa någon för 25 minuter sedan. En grinig sköterska kommer och säger att det ser bra ut, fyller i papprerna och jag får gå. Tog max 1 minut.


Åkte till stallet. Såg att det var mockat och fixat. Pollen går i hagen, och jag tyckte det var onödigt att ta in henne för att skritta ut en sväng, var dessutom -10 grader. Så därför var jag där ca. 5-10 minuter, innan jag gick till busshållplatsen. Får vänta där i kylan i 25 min (bussen var 20 min sen...) innan bussen äntligen kommer. Har vid det laget nästan frusit ihjäl.


Satt på bussen i 10 min, gick hem från busshållplatsen, tog ca. 10 min. Åt ett väldigt nyttigt mellanmål bestående av pepparkakor och oboy. Aja, ibland får man vara lite onyttig.... Satt och tittade på House. Och nu sitter jag här.


När jag är klar vid nätet måste jag skriva en årskrönika, eftersom jag missade svenskalektionen. Skitkul, jag har ju redan lämnat år 2008 liksom! Aja, bäst att göra som de säger...


Förresten så har jag kommit på ett namn till bloggen, kanske. Jag vill ha ett namn som verkligen rör mig och mitt hjärta och kanske kanske så ska jag döpa om bloggen till Lina Lilja - Den fula ankungen. Helt enkelt för att det är sant. Jag trodde inte på att det finns fula ankungar, men om man jämför mig, nu och då, så har jag verkligen utvecklats som den ful ankungen. Kommentera gärna, för jag har ännu inte bestämt mig.


Nu ska jag avsluta detta inlägg och påbörja nästa.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 15 januari 2009 16:49

Jag som äntligen bestämt mig för vad jag ska söka nu 1/2 när jag ska välja gymnasium. Nu fick jag helt plötsligt problem igen! En elitskola ska ju starta i stan och jag som är väldigt duktig i skolan, framför allt i matte, är ganska intresserad. Jag hoppas att det är lika bra som det låter, och att jag kommer in, trots att jag är i USA ett år först och därför inte kan komma på intervjuer eller liknande...


Aja, det löser sig. (Shit vad ofta jag säger det nuför tiden..)


Läs gärna artikeln här:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4189111.ab


Nu måste jag duscha!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 15 januari 2009 16:38

Hinner inte skriva, ska duscha och äta och sen är det dans. Ska bli skitkul!


I helgen måste jag verkligen anstränga mig och se till så att jag får fler besökare, jag vet inte varför antalet har sjunkit så drastiskt! Aja, det löser vi :)


Jag vill skicka ett STORT GRATTIS till min kära kompis K som idag blir 21 år!


Hinner inte skriva mer. Måste träna på buggen, valsen och foxtroten ;)


Ha det gött!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 14 januari 2009 21:54

Det skrämmer mig lite att mina dagliga besökare blir färre o färre, men jag kämpar på..


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte heller idag kommer att kunna skriva ett inlägg om allt jag tycker och känner, förlåt.


Idag var det skola först. Lyckades med två fina saker:


1. Satte bilnyckeln i mammas bil, där den satt i en olåst bil i ca. 1½ timme. Som tur var var både bilen och innehållet kvar när jag kom tillbaka.


2. Skjutsade en kompis på cykeln, vi ramlade mitt i gatan. En buss kör förbi oss och det visar sig att ½ klassen suttit där och sett våran åktur. Pinsamt. Aja, jag bjuder på den ;)


Vi fick även lära oss dansa foxtrot, bugg o vals tills dansen imorn. Riktigt kul! Och det ska bli så himla kul imorgon!


Stallet sen då. Det är kul där, för alla mina kompisar visar sig från sin bästa sida, MEN tyvärr så mår ganska många av mina kompisar ganska kasst... Aja, tillsammans löser vi det! Det måste vi göra!


Imorgon ska jag även på hälsoundersökning inför USA-resan. Får därmed liiite sovmorgon :)


Vet inte vad jag mer ska skriva, eller jo, men ingenting som inte tar en jädra tid. Ska därför avsluta nu och skriva resten en annan dag.


Godnatt vänner!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 13 januari 2009 20:45

Vänner. Ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva om dagen, väldigt blandade känslor...


Skola först. Tråk blandat med, jag vet inte, tråk. Stan sedan, gick inge vidare. Därefter doktorn, tog någon TBC-spruta som gjorde fruktansvärt ont, så jag hoppas verkligen att resan är värd allt besvär!


Så när jag kom till stallet var jag inte på speciellt bra humör, och inte heller mina kompisar som jag tycker så synd om <3. Men med alla kompisar jag har i stallet, och alla underbara hästar, så går det inte att lämna stallet på dåligt humör. Jag älskar stallet! <3.


Hade terminens första hoppträning idag och det gick superbra! Matte gör bort sig lite ibland, men det löste sig och hon skärpte sig. Filmer är påväg ut på nätet så jag länkar dit så fort de laddat klart. (Segt som fan!)


Just nu håller pappa ensam på att dansa ut julen, vi andra hade ingen lust med det. Egentligen ligger ett berg med läxor på sidan om mig, men jag orkar verkligen inte. Får lösa det en annan gång ;)


Ska snart se Top Model (spelar in) men hade tänkt få upp filmerna på nätet först. Går dock så jävla segt så jag tror jag lämnar datorn att tänka ifred :)


Vet inte vad jag mer ska skriva, blev helt plötsligt tom. Imorgon ska jag på möte på kvällen, så kommer inte kunna skriva förrän tidigast vid 20.00-tiden


Lovade förresten bilder på klänningen, så det lägger jag också upp, även på skorna. Dock så ska jag ha annan håruppsättning, samt andra smycken, och sminkning, men allt sånt får ni se efter dansen på torsdag :)


På fredag lovar jag att jag ska sätta mig ner och skriva ett långt ordentligt inlägg om vad som händer i mitt liv just nu!


Ta hand om er!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 12 januari 2009 22:14

Klockan är alldeles för mycket för att jag ska orka sitta här egentligen, men datorn dampar, pappa är seg och CSI NY var tvungen att ses mitt i allt.


Ska gå och lägga mig alldeles snart. See you tomorrow!


Puss o Kram

Lina Lilja


Ps. Bilderna på klänningen får ni imorgon, lovar! Ds.

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se