Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

Modell

Av Lina Lilja - 3 februari 2009 22:05

Tittade naturligtvis på Top Model idag. Skönt att Sheena äntligen åkte ut, däremot bara väntar jag på att Elina ska åka. Jag älskar henne fortfarande, men hon åker vilken sekund som helst, så är det bara...


Appropå modell så är jag naturligtvis med i www.modelljakten.se fortfarande! Mitt namn är LinaLilja , rösta på! Älskar er alla, you're making a dream come true <3


Imorgon är det skola och stallet, inget annat speciellt tror jag, innan jag kommer hem och bloggar. Får se om jag hinner blogga innan Top Model, annars blir det efter :)


Nu ska jag sova, om badrummet blir ledigt snart :p Pappa måste verkligen göra klart badrummet i källaren snart!


Ses imorgon älsklingar. Och vem vet, det kanske kommer ett till Sexinlägg då, håll ögonen öppna!


Älskar er <3


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nitha

4 februari 2009 00:32

Hej tjejen idag hann jag rösta 2ggr.
men nu är det sovdags .Kram//

 
Lina Lilja

Lina Lilja

4 februari 2009 18:03

Tackar tackar! :)

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se