Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

Sex del 5

Av Lina Lilja - 4 februari 2009 19:56

Dagens sexinlägg ska handla främst om olika sexställningar, men jag ska även försöka få med några härliga raggninsrepliker. Vad raggningsreplikerna har med sex vet jag inte, eller tja, det leder väl (förhoppningsvis) till sex, men vissa är så härliga så de måste nämnas!

Let's go:


Vi börjar med några sköna raggningsrepliker. Hör gärna av er om ni testat någon/några och berätta hur de funkade!


Om jag frågade dig om du ville ha sex med mig, skulle ditt svar då bli det samma som svaret på denna fråga? (Älskar den, måste testas vid första bästa tillfälle!)


Jag visste att mjölk var bra för kroppen, men hur mycket har du druckit egentligen?!


Gud måste ha varit på ett väldigt bra humör dagen vi träffades.


Allt droger kan göra, kan jag göra med min tunga.


Är du ensam hemma? [Ja] Inte nu längre.


Det enda som dina ögon inte sagt mig är ditt namn!


(När hon är på väg att gå..) Du, glömde du inte något? [Vadå?] Mig!


 (Då du går förbi någon, vänd dig om och säg) Ursäkta mig, tog du mig just på ändan? [Nej!] Va synd..


Det här är bara ett urval på de alla härliga raggningsreplikerna som finns. Frågan är hur bra de funkar? Måste testa när tillfälle ges :)


Nu har vi förhoppningsvis lyckats få ett ligg, men hur gör vi honom/henne så nöjd som möjligt. Och hur gör man sig själv så nöjd som möjligt? Här kommer några tips på samlagsställningar för perfekt njutning för er alla:


SEXSTÄLLNINGAR TJEJ+KILLE:


ENKLA STÄLLNINGAR:


Lotusställningen


Hur gör man?
Sitt i hans knä, med benen runt hans midja och ansiktena tätt ihop. Sätt dig på hans penis. Hitta en gemensam andning och rör er mot varandra. Det är inget måste att han kommer in i dig.


Varför fungerar den?
Att känna varandras andetag och hjärtslag kan skapa en speciell intimitet och vara upphetsande.
Eftersom man inte är fixerad vid att nå speciella mål, kan detta bli en mycket intensiv sexuell upplevelse. Det är också ett bra sätt för partners som glidit ifrån varann att hitta tillbaka igen.


Plus!
Denna ställning innebär mycket nära kontakt och kan ta er till högre dimensioner. Tantrasex handlar inte bara om sex, utan också om ett vidgat medvetande som kan öppna nya dörrar både mentalt och kroppsligt.


Minus!
Kan kännas helt fel om ni inte är väldigt förälskade eller står varandra nära.Missionären:


Hon ligger på rygg med böjda knän och fötterna på golvet eller på sängen. Han ligger mellan hennes särade ben, stödjer sig på armarna och kommer in i henne framifrån. Hon kan antingen fortsätta att ligga med benen isär eller också linda dem runt hans höfter.


Andra Varianter
Om hon lägger två kuddar under sitt huvud och en under sin rumpa så kan han komma in i henne i en vinkel som samtidigt ger honom den rätta klitoriskontakten.


Hennes G-punkt stimuleras om ni lägger en kudde under hennes rumpa, så att hon kommer högre upp, samtidigt som han kommer in i henne snett nedifrån och på så sätt stimulerar hennes främre slifvägg där G-punkten sitter.


En annan variant där hennes G-punkt stimuleras är att honn lyfter upp sina knän och vilar sina fötter mot hans rumpa.


Om han rör sina höfter i en cirklande rörelse så i stället för att bara stöta in och ut så ökar detta njutningen för er båda och förlänger hans erektion.


Om hon lägger ett ben på hans skuldra så öppnar hon upp sig så mycket som möjligt och bidrar till total penetrering.


Killar
Han har total kontroll över samlaget.


Tjejer
Lite jobb och mycket nöje är det för henne. Att ligga på ryggen är avkopplande och hon har ögonkontakt med honom.EXTREMA SEXSTÄLLNINGAR:


Triangeln:


Den här ställningen härstammar från Orientalisk visdom och Yoga, här koncentrerar var och en på sig själv. Så om ni lägger stor vikt i att pussas och är så där äckligt ny kära så är detta ingen ställning för er, eftersom era ansikten kommer att vara en bit ifrån varandra.

Däremot är denna ställningen väldigt eggande om ni tycker om att håller er lite ifrån varandra, men ändå nära.


Killen böjer knäna och tjejen sitter grensle över honom, samtidigt som ni stödjer er på händerna bakom kroppen. Hans ena hand kan han använda till att smeka hennes rygg.


Killar
Här låter du tjejen sköta rytmen, samtidigt som du har en bra utsikt över henne.


Tjejer
Här sköter du själv rythmen vilket innebär att du kan bestämma hur långt in han skall komma i dig.


Extra tips
Att ni båda är viga, speciellt han.MEDELSVÅRA SEXSTÄLLNINGAR:


Sjöstjärnan:


Hur gör man?
Lägg er skavfötters på rygg och gå sedan båda upp till halvsittande. Ta stöd av händerna. Sära dina ben och låt honom komma in i dig. Ha ditt ena ben under hans, och det andra över hans höft. Han gör samma sak med sina ben, så at ni formar en sjöstjärna. Luta er tillbaka, håll varandras händer så ni kan närma och fjärma er varandra. Hitta en skön rytm.


Varför fungerar den?
Denna ställning stimulerar klitoris, och passar kvinnans kropp på ett naturligt sätt. Det gamla vanliga ut och in ger oftast inte kvinnor så mycket. Denna typ av ställning ger däremot en stimulans som kan ge orgasmer som får jorden att skälva!


Plus!
Sjöstjärnan är bra eftersom du rör dina höfter mot din partner, vilket stimulerar klitoris. Förutom att ställningen lätt leder till klitorisorgasm, är den också bra om du vill att han ska tränga långt in vilket även kan ge vaginal orgasm. Du får alltså det bästa av två världar.


Minus!
Det kan behövas lite övning för att få till den rätta knycken, men när ni lyckas lär ni märka det. Och troligtvis era grannar.SVÅRA SEXSTÄLLNINGAR:


Rosenknoppen:


Denna ställningen är tagen ur Kama Sutra, en bok innehållande 529 olika ställningar som det skulle ta ett par som har sex genomslitligt 4 år att testa alla. Tjejen sitter på huk med ena benet nellan killens lår och rider honom baklänges. Han ligger på rygg och låter tjejen ta hand om allting. Om hon stirrar för mycket bakåt så kan hon även här få nackspärr, så kyssar kan ni glömma.


Killar
Det enda killen behöver göra är att slappa och njuta.


Tjejer
Här domminerar tjejen och har total kontroll över samlaget. Även om hon är kraftig så kan hon känna sig viktlös på detta sättet. Hon kan dock inte bli smekt eller stimulerad, utan få ta hela ansvaret för sin njutning. Denna ställningen är bra om killen t.e.x har brutit benet eller opererat foten som jag.


Extra tips
Bra ben muskler för hennes del.Att hitta sexställningar mellan tjej+kille var inte alls svårt, tog 5 min att hitta omkring hundra stycken olika, minst! Att däremot hitta lämpliga sexställningar för homosexuella var svårare, väldigt mycket svårare. Har sökt omkring en halvtimme men inte kommit så mycket längre än vart jag var när jag började.... Vissa "hetroställningar" går att köra kille+kille också, hittade dock ingen bra beskrivning så försökte skriva ihop någon my self.SEXSTÄLLNINGAR TJEJ+TJEJ:


Sökte lääänge efter ställningar men hittade inte så mycket. Finns någon som tydligen kallas scissors scissors som ska vara underbar, hittar dock ingen beskrivning på den...SEXSTÄLLNINGAR KILLE+KILLE:


Doggy:

Få din partner att ställa sig på alla fyra, ställ dig själv på knä alldeles bakom och för in penis i din partner. En style som både kille+kille och tjej+kille kan köra. Enligt kompisar så är den väldigt omtyckt...


Rida:

Ena partnern sätter sig på den andra. Få din partner att föra ihop knäna mot dina sidor samtidigt som han hukar sig lätt framåt. Han kan även lätta lite på tyngden genom att luta sig bakåt och stödja sig på dina lår.
OBS!

Som jag förut nämnt så är jag oskuld, så skyll inte på mig om ställningarna är dåliga, jag har aldrig varit i närheten av att testa dem!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

din mamma

6 februari 2009 15:46

som den oskuld du är så lär ju du inte veta något av det där? duger bara till att kopiera massa från wikipedia.

 
Lina Lilja

Lina Lilja

6 februari 2009 16:09

Ogillar den dåliga stämning som kommit upp i bloggen. Svar nej, jag har inte kopierat texten från wikipedia.
Och dessutom verkar det ju duga åt dig ;) Hur många av dessa har du testat??

Kram Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se