Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 5 februari 2009

Inte min dag...

Av Lina Lilja - 5 februari 2009 17:16

Nej det har verkligen inte varit min dag idag, allting har bara gått skit. Först var det nationellt prov, och jag skäms för uppsattsen jag skrev. Den var så dålig så att jag skäms. Jag hade en bra grundstory men hann inte göra den klart så hafsade ihop något på slutet bara, och inte hann jag läsa igenom den heller. Skit.


Sedan skulle jag åka och träna. Hade ingen lust men gjorde det i alla fall. Gick från bussen till gymmet (ca. 20 min), gymmade(drygt en timme varav 15 min på löpband), och gick tillbaka(ca. 20 min). Hann precis med bussen (såå glad över det!) och åkte till stallet. I stallet gick väl allt okej, men inte mer än så. Red, mockade, sa hej till några kompisar, ungefär det.


Tog bussen hem och gick från busshållplatsen (ca. 10 min). Åt nyss lunch (jag har inte hunnit äta tidigare, eller tja, har ätit några frukter, men ingen riktig mat...) framför tv:n innan jag hamnade här.


Det ringde en tjej på min häst idag, de kommer troligtvis och tittar på min häst imorgon. Det var väl ungefär det roligaste som hänt...


Ska försöka klura ut något bra att skriva om så ses vi snart igen.


Puss o Kram

Lina Lilja


Förresten, gillade ni inte gårdagens sexinlägg???

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se