Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 5 februari 2009

Kul ämne

Av Lina Lilja - 5 februari 2009 18:18

Okej så här är det, jag har idétorka. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva.


Jag vill ha så många besökare som möjligt, i alla olika åldrar, kön, hudfärg och så vidare. Och jag vet väl främst hur man når ut till tjejer i tonåren, eftersom det är där jag är, men jag vet att jag även har äldre läsare, men vad ska jag skriva för att tillfredsställa dem!?


Jag vet att jag mest är känd för mina sexinlägg, men jag vill inte bli en sexblogg. Jag vill vara känd som en blogg för alla. Visst kommer jag aldrig att kunna göra alla nöjda, men jag vill ha så stor spridning på utseénde, ålder och bakgrund på mina läsare som möjligt. Jag vill ha en blogg för alla! Och jag vet att sexinläggen inte uppskattas på samma sätt hos de äldre läsarna.


Så nu är det upp till er. Jag har inte fått en enda kommentar på flera dagar så nu får ni se till att kommentera på.


Vad vill ni se mer av i bloggen? Är det något ni vill se mindre av? Är det något specifikt ämne ni vill att jag ska ta upp?


Ge massor av förslag!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se