Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 6 februari 2009

Dålig dag

Av Lina Lilja - 6 februari 2009 16:29

Om veckan har innehållit dåliga dagar så är det ingenting mot för dagen. Denna dag är nog till och med värre än igår...


Skolan flöt väl på helt okej tror jag. Inga större missöden, men inget jätteroligt heller.


Efter skolan var det en halvtimme kvar innan bussen skulle gå så jag gick till ICA och köpte godis. Tanken var att det skulle räcka åtminstone hela kvällen, men helst hela helgen. Har nu typ 3 bitar kvar, inte bra...


Det som var ännu mindre bra var att jag i stallet klämde tummen i dörren, och nedan ser ni bilder på hur den blev. Snacka om att det gjorde ont! Försökte sticka hål på den men det gick väl sådär. Nu är den omplåstrad men gör ont som fan och är oanvändbar...


Det blev ingen ridning idag utan åkte tidigt hem istället. Nu vet jag dock inte vad jag ska hitta på. Är det något bra på tv snart? Eller vill ni ha ett nytt sexinlägg?


I vilket fall så återkommer jag snart med ett till inlägg.


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

sofia

6 februari 2009 16:32

jag tror iallafall att vi har nån slags telepati.... för jag skar mig i tummen igår när jag skulle dela en semla

 
Lina Lilja

Lina Lilja

6 februari 2009 16:45

Stackars dig :(
Hehe, det är nästan läskigt :)

KramKram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se