Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

Ändrade planer

Av Lina Lilja - 7 februari 2009 10:16

Då det blev tajt och tiden inte riktigt räckte till så fick jag efter mycket om och men pappa till att sjukanmäla mig. Skulle först till skolan, sedan stallet där jag behöver ett bra tag på mig, och så skulle jag vara klar och sminkad och klädd till klockan kvart i fem då vi ska till farmor och fira hennes födelsedag.


Pappa insåg efter att jag gnällt ett bra tag att det var omöjligt så med dåligt samvete så ringde han och sjukanmälde mig för att jag skulle kunna åka till stallet. Hallå, man måste väl inte följa alla regler jämt, eller??


Aja, nu hinner jag i alla fall, och jag kom upp i bra tid imorse också eftersom vi bestämde först för en timme sedan att vi inte skulle åka. Ska alldeles snart till stallet och fixa hästen inför imorn då vi ska tävla...


Har funderat lite på det här att jag tappar besökare, men jag insåg nog varför. Senaste tiden har jag ansträngt mig mer för att göra er nöjda istället för att skriva engagerade inlägg som jag tycker är roliga, och det tror jag är viktigt och speglas i besökarna.


Jag ska fortsätta försöka skriva er nöjda, men jag ska även titta tillbaka till de inlägg jag skrev tidigare, dedär långa engagerade sakerna som jag tycker är roligt att läsa och skriva och argumentera om.


Men det betyder absolut inte att sex och kärleksinläggen försvinner. Jag älskar de inläggen och hoppas att ni gör det också! Det är något visst med att skriva om saker som är tabubelagda ;)


Nu ska jag sluta med detta inlägg och se om jag hinner skriva ett till innan stallet... Ses senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se