Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 8 februari 2009

Gårdagen + bilder

Av Lina Lilja - 8 februari 2009 20:31

Skrev värsta långa inlägget men när jag skulle skicka så la datan ner så allt raderades. Surt! Aja, får väl skriva om det då... Vi börjar med de bilder jag inte fick med i förra inlägget....


Grinig mamma som pratar med pappa i telefon. Transporten och bilen sitter fast...


Underbar häst och underbar hästskötare!!


Min underbara hästskötare Frida som dock inte ville vara med på bild...


Så, nu till gårdagen.. När jag skrivit till er åkte jag till stallet. Där red jag (vilket inte gick så bra), satt i cafeterian och åt lunch samt gnällde över att jag inte kunde rida samtidigt som typ åtta kompisar satt och sa emot, mockade och förberedde inför tävlingen.


Kom hem ungefär halv fyra. Hann precis duscha och byta om innan det bar iväg igen. Åt middag hos farmor och farfar tillsammans med min kusin och hans familj. Ganska trevligt faktiskt :)


Efter melodifestivalen åkte vi hem. Stupade i säng direkt eftersom det var tidigt upp imorse som gällde. Gäsp!


Därför har inte jag hunnit skriva, ber om ursäkt!


  

Jag innan vi ska till farmor och farfar. Som ni ser är jag så tråkig så jag har samma klänning som jag hade på dansen...


Återkommer snart med fler inlägg!!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se