Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

Fel att drömma?

Av Lina Lilja - 9 februari 2009 12:26

Jag sitter just nu och kikar runt på internet på gymnasieskolor. Jag vet att jag redan har valt men jag är inte ett dugg nöjd så just nu förbereder jag mig inför omvalet och hoppas det går bättre då.


Jag har under det senaste året kikat runt på bland annat www.gymnasieguiden.se och sett hur många gymnasium som helst. Jag visste inte ens att landet var fullt med så många möjligheter!


Grejen är den att efter att jag kommit hem från USA så vill mamma och pappa att jag ska landa på Jorden igen och gå natur här hemma och skaffa mig något bra jobb, typ advokat som jag är lite sugen på. Grejen är att det är inte riktigt vad jag vill. Jag vill bli något större, jag vill bli störst!


Jag har varit inne på allt från Teaterskolor till Ridgymnasium innan jag insåg att jag måste blanda det jag älskar med mina talanger och det jag är bra på..


Jag älskar att skriva och är även bra på det, så "kändisyrken" som skulle passa mig är väl författare eller ev. låtskrivare. Och då ska jag väl gå på ett gymnasium som utvecklar mina talanger, eller? Ska jag ge upp mina talanger och drömmar och stanna på Jorden?


Jag är en person som aldrig ger upp och oavsett om jag måste gå den lätta eller hårda vägen så ska jag nå mitt mål, så är det bara!! Så det blir till att hitta ett bra gymnasium och övertyga mina föräldrar. Har ni tips?


Ses snart igen!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

saaas

11 februari 2009 23:13

dina föräldrar har inte ett skit med om vad du ska välja. gör de du vill! de är din framtid

 
Lina Lilja

Lina Lilja

12 februari 2009 20:58

Du har så rätt så! :)
Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se