Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

Vänner är som stjärnor

Av Lina Lilja - 11 februari 2009 19:46

Det har varit en otroligt händelselös dag så istället för att beskriva min dag går jag direkt in på ett ämne jag gillar: Vänner.


Vänner kan vara stora eller små, nära eller ytliga, äkta eller falska, men det viktiga är att man älskar dem alla. Att gå och prata skit om vänner är fel. Visst, man kan inte älska alla delar hos en vän, men alltför ofta på senaste tiden har jag fått höra orden

"Hon är min vän, men..."


Jag stör mig så fruktansvärt på dessa ord, för det låter så falskt alltihopa. Okej, du får säga negativa saker om en vän, men sprid aldrig rykten, sanna eller osanna, eller prata bakom ryggen på den. Oftast är det då du hatar din vän mest som den behöver dig som bäst.


Lämna aldrig en vän. Ordspråket säger att Vänner är som stjärnor, de syns inte alltid men finns alltid där. Jag har gjort en fortsättning på den texten som lyder Synd bara att man aldrig ser stjärnor i storm. Hoppas ni förstod men det jag menar är att visst, vänner syns inte alltid men finns alltid där, grejen är bara den att i dåliga tider syns de oftast inte...


Vissa vänner är också jobbiga på det sätt att man måste tvinga fram vänskapen. Det är liksom inget avslappnat "Du kan prata med mig jag är din vän" eller "Hur är det vännen, du verkar inte må något bra?" utan det är mer att man får gå runt och skrika "HALLÅ!! JAG ÄR PÅ DÅLIGT HUMÖR OCH BEHÖVER EN VÄN!!" Då kommer de, oftast.


Nä, vänner, ta hand om dina vänner. I dåliga tider, då du hatar de som allra mest, ta hand om dem extra mycket då. Och älska dem, alltid.


Nu ska jag duscha, och därefter se finalen i Top Model. Igår åkte Marjorie ut vilket var tråkigt. Nu hejjar jag på Analiegh. Hon är verkligen en värdig vinnare!


Ses senare.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se