Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Sex del 6

Av Lina Lilja - 12 februari 2009 21:38

Visst är det del 6 nu va? Shit, jag börjar tappa räkningen.


Tanken är att dagens sexinlägg ska bli lite mer personligt än de föregående. Jag har en klasskompis som gillar att läsa min blogg, framför allt mina sexinlägg, som i flera dagar nu har frågat vart jag skulle vilja förlora min oskuld? Jag tänkte tillägna dagens inlägg till henne och försöka svara på hennes fråga...


I verkligheten verkar jag vara en ganska "normal", nästan lite tråkig, tjej. En tjej som ger all sin tid till skolan och stallet. Inte en sådan som festar och har kul. Alla lärares favoritelev. På bloggen upplevs jag nog inte riktigt likadan, och det roliga att den jag verkligen är är den jag är på bloggen. Lita mer på bloggen än på mina svar öga mot öga!!


Vissa av mina lärare har blivit chockade över det de fått höra om min blogg. Att jag är mest känd för mina sexinlägg var något som gjorde de flesta väldigt förbryllade. Jag själv bryr mig inte så mycket, i denna blogg är inget ämne tabubelagt! Som min NO lärare sa hundra gånger om under vårat mycket givande blogg och sex samtal: "På lugnaste vatten..."


Det jag vill komma till är att jag upplevs kanske inte som en "Badgirl" och jag vill inte kalla mig "Badgirl" direkt, jag tycker bara att livet behövs kryddas ibland. Man behöver inte bli elak eller olaglig, bara krydda vardagen med lite spänning ;)


Angående sexet då. Jag har aldrig riktigt förstått varför sex är till för sängen. Så, nu ska jag besvara min kära kompis fråga...


Sängen är glömt för länge sedan, liksom duschen, poolen, köksbordet och allt sådant där. Det jag är var lite inne på var bakluckan på en bil, men det blev lite formellt och tråkigt, så jag landade på toppen av Empire State Building istället.


Dock kände jag att det kanske var lite väl vågat, och lite för mycket av en dröm. Så det mest verklighetstrogna just nu är i ett parisehjul.


Ja, varför inte liksom? Lagom spännande, lagom stort, lagom högt, lagom lyxigt, bra utsikt. Enda nackdelen är väl möjligtvis att ett varv går ganska fort, så det blir kanske lite för mycket in-och-ut-på-två-sekunder stil. Funderade på om man skulle skaffa någon som ägde eller jobbade på ett nöjjesfält så vi kunde vara där när det stängt, men då blev det ju inte lika spännande längre, med så lite folk.


Alternativet skulle väl vara då om Parisehjulet stannade, så att vi blev stående där ett tag, då kanske vi skulle hinna, fast det blir väl ett jävla gung på vår korg ;)


Nä, Parisehjulet är det mest lovande just nu, men sedan skriver jag gärna in mig på 10 000-metersklubben så småningom, den verkar rolig! ;)


Vi får se vart jag hamnar tillslut, kommer nog fler platser snart, håll ut!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

......

14 februari 2009 02:54

hej! har en fråga. måste du verkligen vara ihop/kär i den spm tar din oskuld?

 
Lina Lilja

Lina Lilja

14 februari 2009 09:30

Bra fråga! Jag kanske inte behöver vara ihop med personen som tar min oskuld, men kär, eller åtminsone nästan kär, måste jag vara. Sex är bland det finaste som finns, och visst ska man experimentera!, men jag tycker inte för det att man bara kan ha sex med vem som helst. Det ska vara något speciellt, något som man inte ångrar en vecka senare...

Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se