Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Hej!

Av Lina Lilja - 13 februari 2009 20:59

Kom inte på någon bra rubrik...


Idag var det först skola. Då var världens snyggaste vikare tillbaka där! Tyvärr hade vi inte honom, men han hann titta konstigt på mig, och killarna han skrika efter honom hur snygg jag tycker att han är, ändå.. Men ni skulle se honom, så hot!!


Aja, vilket fall.. Efter skolan åkte jag till stan efter skolan, fast besluten över att jag skulle komma hem med en foundation. Men det gjorde jag inte. Istället har jag bestämt mig för att unna mig en sminkning på Make up Store för 495:-. Skulle verkligen behöva lära mig lite, och dessutom har jag en kompis som jobbar där.


Åkte sedan till gymmet. Gick dock inte så bra, var väldigt trött. Börjar nog bli sjuk :(


Efter gymmet var det destination stallet. Mockade och pysslade lite innan jag red iväg. Väl ute så var det kolsvart, dimma och ensamt. Jag som är expert på att skrämma upp mig själv började genast tänka på Friday 13th som har premiär idag (en film som jag för övrigt INTE tänker se!!) och genast var både jag och hästen livrädd. Efter drygt tio minuter vände vi och galopperade hem och skrittade sedan en stund längs vägkanten istället...


Kom hem, har ätit, hamnade här. Spelar in Let's Dance så ska snart gå ner och titta.


Kommer ett sexinlägg snart också. Fick en Cosmopolitan idag så fick lite ideér därifrån. Kommer även lite tankar från stan.


See you!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se