Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Sex del 7

Av Lina Lilja - 13 februari 2009 23:24

Läste lite i Cosmopolitan som ramlade ner i brevlådan idag. Bland annat innehåller tidningen en del som de döpt till "Dina 100 hemligaste sex funderingar (och snabba svar från experterna!)"


Tänkte ta lite frågor därifrån och kommentera dem. Frågan står i fet stil, svaret i normal stil och min kommentar i kursiv stil.


9. Är det okej att tänka på någon annan när man har sex?

Ja, alla fantasier är tillåtna. Men berätta det inte för din kille!

Ofta man har sex med någon och tänker på någon annan. Händer det verkligen eller är det bara något man pratar om?? Aja, konstigt är det i alla fall. Då borde du inte ha sex där och då.


14. Jag vågar inte prata snuskigt i sängen. Vad ska jag säga?

"Gud vad skönt!"

Men lilla vän, snuskprata på bara! Var inte så feg, lev livet! ;)


18. Kan jag äta något så att jag smakar annorlunda där nere?

Ananas kan göra att du smakar sötare. Vitlök och sparris kan ha motsatt effekt.

Coolt! Måste testas. Undrar om det verkligen stämmer? What ever om det stämmer. Jag älskar ananas så det är väl bara att trycka i sig innan sexet!


21. Jag dejtar en kille som kysser dåligt. Är han dålig i sängen också?

Risken finns.

Testa! Är han inte rik eller bra i sängen - dumpa honom på stört. Alla har rätt till bra sex!


45. Kan det skada honom att jag använder isbitar i munnen när jag suger av honom?

Nej, tvärtom kan han älska det.

Varför fråga hela tiden? Testa allt istället! Våga vara crazy!


62. Jag fantiserar om att ha sex med min kille och hans kompis. Dålig idé att genomföra?

Ja

Varför är det en dålig idé? Våga vara crazy och testa! Skulle det gå åt helvete är det bara dumpa skiten och hoppas att du lärde dig något på vägen :)


71. Vad är den vanligaste sexfantasin bland killar?

Att ha en trekant med två kvinnor.

Det är faktiskt en av mina stora drömmar inom sex också - en trekant. Det måste testas så fort jag är av med oskulden! Någon som vill hänga på?


82. Jag vill ha sex på något annat ställe än sängen, några tips?

På en toalett i en tom bar, i en skogsglänta och på en öde strand.

Vad hände med fantasin? Ha sex vart ni vill, det viktiga är att ni är upphetsade!! Bra tips förresten, men ta bort tom och öde, det ska vara folk ju, annars tappar man spänningen... En kompis har haft sex på en strand och hon sa att det var ganska trevligt faktiskt, fast en annan sa att sanden var ivägen. Enda sättet att ta reda på vem som har rätt är väl bara att testa själv!


100. Jag vill göra rollspel i sängen. Några tips?

Lärare och olydig elev, chef och assistent, chaufför och passagerare.

Fantasin människor, fantasin....


Det var ett urval på alla frågor. Vad tycker ni?? Jag tycker att det var ganska bra frågor, och helt okej svar.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se