Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Alla hjärtans dag

Av Lina Lilja - 14 februari 2009 09:41

Happy Valentines Day! Okej det där var första och enda gången jag sa så idag. Jag hatar alla hjärtans dag. Det enda bra är geléhjärtarna som jag älskar!


Men annars, usch. Visst kan det säkert vara en mysig dag om man har någon att dela den med, men själv? Nä...


I 16 år har den här dagen plågat mig. Okej jag överdrev lite kanske, inte plågades jag av den när jag var ett halvår gammal, men de senaste 5 åren i alla fall har dagen plågat mig. Man går ut på stan och det enda man ser är hjärtan, röda rosor, nallar, och gulliga par som står och kysser varandra. Humpf, jag då?


Vi i familjen brukar köpa något litet till varandra, men förra året Alla Hjärtans Dag vägrade jag. Smått töntigt, jag vet, men många hakade på och det är inget jag ångrar. Så då köpte jag inget i alla fall.


I år letade jag och letade, men hittade inget bra. Det blev istället ett sånt där plasthjärta med geléhjärtan i till hela familjen. Mammas present fick jag redan igår, en massa godis. Något mer har jag inte fått, men tänkte ge mig själv den där sminkningen som någon typ av Alla Hjärtans Dag present...


Hur ska jag "fira" min dag då? Ja, klockan 12.00 börjar stalltjänsten och håller på till 20.00 ikväll. Direkt när jag kommer hem blir det Melodifestivalen. Så det är vad jag ska göra under dagen. Även fylla i massa engelskapapper, proven sparar jag till imorgon..


Återkommer snart med något roligt inlägg!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se