Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Melodifestivalen delfinal 2

Av Lina Lilja - 14 februari 2009 23:26

Jag orkar inte med en massa förtjafs utan vi går direkt på låt ett.


Bidrag nr. 1 Lili och Susie - Show me heaven

När dessa klev in på scenen, eller när jag överhuvudtaget hörde att de skulle vara med, drog jag täcket över huvudet och tänkte "Oh nej, inte en massa gamlingar!" Jag hade egentligen ingen aning om vilka de var, hade väl hört talas om dem någon gång, men jag blev verkligen glatt överraskad! De var sjukt bra, kanske till och med kvällens bästa! Låten var verkligen bra, och Lili var vrålsnygg! Susie har jag lite svårt för, och så även hennes kläder, men sjunga kan hon.

Lili och Susie med låten Show me heaven får 9 Liljor


Bidrag nr. 2 Lasse Lindh och Bandet - Jag ska slåss i dina kvarter

När dessa klev upp på scenen tänkte jag att det här kan aldrig bli bra, och det blev det inte. Som tur var så tog Sverige sitt förnuft till fånga denna gången och röstade dessa till en sista plats - skönt! Låten var bättre än förra veckans Snälla Snälla, men den var långt ifrån bra.

Lasse Lindh och Bandet får 2 Liljor


Bidrag nr. 3 Jennifer Brown - Never been here before

Jennifer har jag faktiskt hört förut, men om jag gillar henne? Nja. Jag ogillar väl inte henne, men jag älskar henne inte heller. Hon är någon som får vara där och göra sitt, men jag kommer inte lyssna på henne lika lite som jag kommer hata henne. Okej låt, okej klädsel, men inte mer.

Jennifer och hennes låt får 5 Liljor


Bidrag nr. 4 H.E.A.T - 1000 Miles

Återigen fick jag en "Oh nej" känsla, för jag gillar verklgen inte rock. Men deras låt var grym! Nog för att det var rock, och rock kommer aldrig att bli min grej, men ändå. Den gick att lyssna på, texten var superfin, ja, jag gillade den faktiskt! Tyvärr så gillade jag inte det jag såg lika mycket. De var som plockade direkt från 70-talet. Någon tyckte det var smart att ta av sig tröjan, och en annan ansåg att sjömanskostym och solglasögon var rätt outfitt för scenen. Och de där byxorna som visade hela paketet, vem valde ut dem? En annan kom på Näjmen vänta, det är ju schlager, då måste vi ju ha en fläkt också!

Det ska faktiskt bli kul att se er i finalen grabbar, men kära någon, ändra utseénde, allihop!

H.E.A.T och 1000 Miles får 7 Liljor


Bidrag nr. 5 Markoolio - Kärlekssång från mig

Med Markoolios låtar finns det bara två val Älska - Eller hata. Jag har fortfarande inte bestämt mig angående denna låt, men det lutar åt älska. Jag tror att den hade kunnat ta sig bra i Moskva, synd att vi tappade honom på vägen... Aja, låten lär få höras igen...

Markoolio får 6 Liljor


Bidrag nr. 6 Amy Diamond - It's my life

Det här var en av de bästa låtarna ikväll. Hennes röst är underbar dessutom! Även klädbytet var perfekt. Tyvärr var inte kläderna till hennes fördel, dessa får hon ändra till nästa gång. Hennes glugg måste hon också göra någonting åt. Den kanske funkade när hon var 8 och med i småstjärnorna, men den funkar inte idag. Ändra det så blir det hela perfekt!

Amy och It's my life får 8 Liljor


Bidrag nr. 7 Cookies N Beans - What if

Asså jag är ledsen vänner, men jag vet inte vilken värld jag var i när dessa sjöng. Jag kan verkligen inte bedömma dessa för de gick helt obemärkta förbi! Både låt och stil. Men den kan inte vara speciellt bra eftersom den inte gav mig något..

What if får 1 Lilja


Bidrag nr. 8 Måns Zelmerlöw - Hope & Glory

När Måns kom in på scenen steg jublet - både på plats i Skellefteå och hemma i TV-soffan. Kvällens storfavorit! Han hade stor press på sig, men jag är tveksam till om han kunde leva upp till den. Hans början var väl sådär, men refrängen var superbra! Låten blev helt enkelt bara bättre och bättre! Sedan är frågan lite också om den är lika bra utan att man ser snyggMåns dansa med 6 snygga  strippande tjejer i bakgrunden. Han är snygg Måns - som alltid - men hur tänkte han när de satte in strippor i koreografin? Nja, det drog ner poängen. Men en superhärlig refräng var det i alla fall!

Måns får 8 Liljor


Petra Mede

En tjej som blir starkare och starkare för varje vecka. Jag visste väl att det skulle bli bra så småningom! Go girl!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se