Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Engelska och fjollor

Av Lina Lilja - 15 februari 2009 10:45

Vaknade för en knapp timme sedan. Usch jag hatar att vakna så sent, men antagligen behövde jag sova. Gick upp och har precis ätit frukost. Ska nu sätta mig ner och skriva ett brev om mig själv på engelska vilket är en av uppgifterna. Har bara massa engelska saker att göra idag! Booring.. Det är alltså inte till skolan utan till USA resan, om ni inte förstod det... 

Ni vet ju att jag skrev ett inlägg lite tidigare som jag döpte Tony - En fjolla. Jag har nu fått lite mer information om vad Tony egentligen tyckte och varför och bla bla av Wille (http://hanky.se/wille). Såhär löd konversationen: 

Skrevs: Igår, 23:34
Från: Ej registrerad medlem

Jag tycker (och tror inte) att George menade något elakt med vad han sa. Jag har inget emot HBT-personer, om man nu får dela in dessa i fack, men skämta måste man få göra med dem, lika mycket som man får skämta om blondiner, norrmän och allt sånt där. Ta det hela med en nypa salt, jag har hört Tony själv kalla sig en fjolla! George är ingen elak person, han drog ett skämt som alla missuppfattade. Jag har skrivit betydligt mer om detta på min blogg om ni är intresserade.

lilja.bloggagratis.se


Skrevs: Igår, 23:37
Från: Ej registrerad medlem

Läste lite fler kommentarer och som jag förstår så verkar Tony har tagit illa vid sig, och naturligtvis tycker jag att det är väldigt tråkigt. Missuppfatta inte det jag sagt, jag menar inget elakt åt något håll, även om jag om jag måste "välja sida" nog skulle ta George.

Men skicka lite tröstkramar till Tony!

Kramar
Lina Lilja

lilja.bloggagratis.se
 Skrevs: Igår, 23:38
Från: interageraWille M26

Japp, det är inte begreppet fjolla jag motsätter mig - det kan vi bögar kalla oss själva som en synonym till bög, homosexuell, gay osv - så varför inte George.

Vad jag däremot tycker är riktigt dåligt är att ha generaliserar och menar att att fjollor inte är riktiga män, vilket vi ju uppenbarligen är om man ser till vår anatomi. Det är ett kränkande uttalande och jag hoppas att han skäms.

Däremot tycker jag att man ska kunna skämta om allt så länge det finns respekt med i bilden.
Det ursprungliga inlägget går att läsa här:

http://www.hanky.se/wille/57126?PaginCurPag=1&TotalRecords=80  

Anledningen till att jag kan ha upplevts lite elak var att jag tyckte att Wille skrev ett ganska elakt inlägg om George, vilket jag inte tyckte var rättvist. Jag tyckte Wille gav mig ett bra svar, och jag blev väl mer förstående då, även om jag inte är säker på att jag håller med honom till 100%. Men Wille känner ju Tony och vet hur han reagerade, och enligt Wille tog Tony illa vid sig vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Let's Dance är ett underhållningsprogram som är till för att underhålla - ibland till halv bekostnad på andra...


Nu vill jag att både du och jag lämnar det här och går vidare. Det är bara hoppas att George inte säger det igen och att Tony inte blir ledsen över det.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Anna

Anna

15 februari 2009 13:26

Hej!
Vet du än vart du ska vara i usa?
Jag är jätte nyfiken på allt, hur det går till innan m.m (:
Jag själv ska också åka fast om två år ungefär, men jag vet inte riktigt vart jag vill åka ...
KRAM

http://annakw.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

15 februari 2009 14:17

Nej jag vet inte än vart jag ska. Jag lovar att berätta ALLT men jag vet dock inte så mycket själv än...

Kram Kram

http://lilja.bloggagratis.se

 
Lizzie

Lizzie

15 februari 2009 22:53

Vsg , så lite så :D

http://www.coldwinterlove.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se