Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Sjuk

Av Lina Lilja - 19 februari 2009 14:24

Nu undrar ni säkert varför i helv*te jag inte har skrivit sedan i söndags. Jo det ska jag berätta för er.


I måndags vaknade jag lite halvkrasslig. Tänkte inte mer på det utan åkte till skolan. Pappa och syrran däremot låg hemma nerbäddade...

På tyskalektionen tappade jag rösten, och efter det gick det bara utför. Fick feber, mådde illa och usch och blä. Så det blev till att ringa pappa som fick komma och hämta mig.


Väl hemma hann jag precis i säng innan jag spydde första gången. Kom inte ur sängen på ett dygn, och spydde mest bara hela tiden. Låg hela tisdagen, hela gårdagen och är fortfarande inge pigg.


Mår lite bättre nu i alla fall, kan åtminstone sitta upp, men pigg, nej det är jag inte.


Förlåt vänner, men jag har verkligen varit näst intill död. Lovar att jag ska bättra mig!


Nu ska jag ta en dusch, och därefter ska jag titta på House på TV.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se