Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Hur man INTE fångar en häst....

Av Lina Lilja - 20 februari 2009 12:09

Vad gör människorna egentligen? Stackars häst...


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4458548.ab


Synd att inte JAG hade varit där. Jag räddar alltid alla sådana där situationer. Jag misslyckas ALDRIG utan är världsbäst!


Okey, sorry. Men helt seriöst, vad gör poliserna egentligen? De borde verkligen få gå en utbildning där de lär sig hur man handskas med lösspringande djur.


Nu ska jag äta lunch.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
En svärmorsdröm

En svärmorsdröm

22 februari 2009 00:26

Fast vad skulle de ha gjort egentligen?:P

http://ensvarmorsdrom.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

22 februari 2009 11:18

Ställt sig mitt ivägen för hästen och precis när den kom kasta sig fram och rycka tag i tyglarna. Svårare än så är det inte! Funkade för mig att få tag i fyra hästar, som bara hade grimma. Den här hade ju till och med träns!
Aja, de lyckades tillslut i alla fall :)

Kramar

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se