Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Planer som sprack....

Av Lina Lilja - 22 februari 2009 22:44

När jag åkte in till stallet idag vid 12 så var planen att snabbt rida och fixa för att sedan hinna hem och i lugn och ro hinna skriva ett Sexinlägg OCH äta middag INNAN Gossip Girl och Bones. Men det höll inte riktigt...


Det är nämligten så att det var ponny dressyr tävlingar på klubben idag, och det första jag möttes av när jag kom till stallet var 5 tjejer, som sa att jag skulle bli perfekt som den speaker de saknade. Jaha? Jag var inte riktigt lika säker, jag har aldrig suttit speaker förut...


Men jag blev nerslängd till sekreteriatet där jag fick en snabbkurs och sedan slängdes in i båset. Fick improvisera lite ibland men tror jag skötte mig helt okej. Var det någon som var där och hörde mig? Satt från omkring 12.30 till 16.40 Okej jag vet att det blev väldigt länge, men så är jag väldigt dålig på att säga nej också, tyvärr....


Red sedan en mysig ridtur med en kompis ute i skogen. Mockade och pysslade innan jag åkte hem kring 19.30 Suck, så med den tidiga kvällen.


Har nu ätit och sett både Bones och Gossip Girl. Hinner tyvärr inte med något Sexinlägg idag, men ska försöka fixa det imorgon. Nu ska jag sova.


Godnatt vänner!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

22 februari 2009 22:52

God Natt Sov Gott!

http://coolbettan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se