Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Let's Dance - Händelsernas centrum

Av Lina Lilja - 27 februari 2009 22:54

Jaa, det hände så mycket i dagens program att jag vet inte vart jag ska börja! Missade ni dagens Let's Dance, då har ni verkligen missat något. Se reprisen säger jag bara!!!


Ska vi börja med Tony då kanske... Jag har nog aldrig sett en man så förälskad förut! Haha, shit. Det är sant som det är sagt, Tony lär drömma många våta drömmar framöver... Shit asså. Han har aldrig bjudit så mycket på sig själv förut! Tyvärr Tony, men Magnus är straight och gift, men drömma kan man få göra ändå! ;)


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4524346.ab


Det roliga är Magnus reaktion. Först tyckte han inte alls om det, man såg att han var ganska obekväm med Tonys I'm in löööööööve, men nu märker man att han börjar släppa loss, låta det gå och bjuda på sig själv, och göra en bög fruktansvärt lycklig!


Sedan då. Gissa vilka jag ska kommentera nu? Rätt gissat, Laila Bagge och Niclas Wahlgren. Ursäkta, men jag har väldigt svårt att se dem tillsammans. Jag älskar båda personerna och tycker de är supergulliga, men de passar helt enkelt inte ihop! Det där lär inte hålla speciellt länge....


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article4523360.ab


Stackars vännerna blev väldigt mycket påhoppade idag. Äsch, jag tycker att ger man sig in i leken får man leken tåla, och jag hade riktigt kul här hemma i soffan!! Hehe...


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4524406.ab


Ska vi snabbt kommentera danser och klädsel också kanske... Det är svårt bland de fyra paren i topp alltså, jag gillar de alla fyra. Både som personer och som dansare, kan man inte utse fyra par vinnare? Suck.


Snyggast klänning hade ju Laila Bagge, HELT KLART! Supersnygg! Hade jag haft hennes kropp och lite pengar hade jag köpt den direkt!


Carl-Jan och Maria åkte. Gillar inte honom så tycker inte det är någon större förlust. Nästa vecka kommer Elisabeth och Tobias åka, tyvärr. För jag gillar dem fruktansvärt mycket båda två, framför allt Tobias (vet att han är bög *snyft*) men de kommer ryka, så är det bara...


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4523955.ab


Har inte glömt något från showen nu va? Nu ska jag sova, blir tidigt upp imorgon som sagt! Vet att jag har massor att berätta om Stockholm, men det sparar vi tills imorn!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se