Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under februari 2009

Av Lina Lilja - 25 februari 2009 21:59

Nu har jag sett Grey's Anatomy, serien tar sig igen! Härligt!


Ska nu gå ner och packa, har fortfarande inte gjort det... Not that good. Vi åker vid 9 imorgon.


Godnatt!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 25 februari 2009 20:27

Jahapp. Då har större delen av dagen passerat då.. Jag har tillbringat den i stallet, som vanligt. Mockade, pysslade, pratade med kompisar, red. Jag hoppade lite idag vilket faktiskt var ganska länge sedan, det var kul! :)


Stannade kvar och hjälpte till med hoppträningar men vid halv sju åkte jag hem. Måste packa och fixa lite för imorgon så åker vi till Stockholm över en natt. Gå på stan, fika, mysa och gå på museum. Bara ha det trevligt! :) Ska bli jätteskönt att få komma iväg lite nu när vi aldrig fick åka till mormor...


Ska nu gå ner och packa. Borde plugga lite också om jag orkar... Sedan klockan 21.00 är det Grey's Anatomy, missa inte det! Fast jag tycker serien har blivit sämre nu, tyvärr. Hahn försvann vilket var tråkigt då jag gillar henne, och Izzie har blivit värsta konstig. Aja, den är värd att se trots allt! :)


Vi ses lite senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 25 februari 2009 10:40

Idag är inte tanken att jag ska göra så mycket. Egentligen skulle några komma och provrida min häst, men det blir nog inte så... Vi får se.


Har vaknat, ätit frukost och hamnade här. Ska väl plugga lite, och tänkte läsa lite, men annars vet jag inte. Ska in till stallet också så småningom...


Vi hörs väl senare vänner!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 februari 2009 10:02

Fick precis ett meddelande från bloggagratis, stället där bloggen ligger. Under natten gör de ett underhåll som gör att bloggarna kommer att ligga nere några timmar.


Så bli inte förbryllade om ni inte kommer in på bloggen inatt, kom tillbaka imorgon istället!!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 24 februari 2009 23:28

Som sagt så var jag alltså på bokrea med mamma idag. Kom hem med fyra böcker:

Asyl - Lisa Marklund

Gömda - Lisa Marklund

Flyga Drake - Khaled Hosseini
Tusen strålande solar - Khaled Hosseini


Samt tidningen Elle. Blir mycket att läsa nu alltså! Har även kommit dryg halvvägs genom Paolo Cohelos Brida, plus att jag har en bok som jag fick i julklapp som jag inte hunnit börja i. Läser även en bok i skolan, som visserligen är värdelös. Måste jag nämna att jag älskar att läsa??


Som sagt var vi på stan. Åt på McDonalds innan jag drog vidare till stallet. Mockade, pysslade, red. Allt gick helt okej. Kom hem och åt, fick även semla naturligtvis. Själv äter jag min med varm mjölk, hur äter ni eran? Fast jag orkade bara en halv...


Satt vid datorn en stund. Tog sedan ett fruktfat med mig ner till tv:n och tittade på Navy CIS, House, The Mentalist samt delar från Den rätte för Rosing. Mycket tv alltså!


Nu sitter jag här igen. Har knappat runt lite men tänkte nu gå och lägga mig. Imorgon kommer troligtvis några och provrider Happy. Spännande!


See you tomorrow!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 24 februari 2009 19:00

Okej, jag hade fel. Men jag är glad över att jag hade fel faktiskt.. Kronprinsessan Victorias och Daniels förlovning tillkännagavs faktiskt idag. Det var på tiden! Jag är glad för deras skull och skickar massa lyckoönskningar till dem! :)


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4495515.ab


Det känns faktiskt lite konstigt då vi är ganska goda vänner med Daniels släkt. Jag känner många av Daniels kusiner och syskonbarn, de bor i närheten. Ockelbo ligger ju inte långt härifrån..


Daniel har faktiskt firat jul här i byn, och vi stötte ihop med honom vid tomten när tomten kom med båten här för några år sedan. Coolt! Även bland annat Magnus Härenstam har varit här, men det hade ju inget med saken att göra just nu...


Massor med Grattis till Victoria och Daniel, jag tror detta kan bli mycket bra så småningom!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 24 februari 2009 11:14

Det finns två stora kärlekar i kändisvärlden som jag måste kommentera nu. Det första är det här:


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4489217.ab


Laila Bagge och Niclas Wahlgren sågs kyssas på en nattklubb.

Än sen? Det vore väldigt roligt om de blir ett par då det är två personer som jag tycker väldigt mycket om, sedan att det aldrig kommer att funka är en annan sak... Men om de är ett par så lär det visa sig så småningom i alla fall. Vänta och se ;)


Det andra är det här som ingen kan ha undgått att se:


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4489519.ab


Kronprinsessan Victoria och Daniel gifter sig 2010

Idag ska förlovningen bli officiell tydligen. Hur många gånger har de sagt det då?? Visst tycker jag att det börjar bli dags snart.. Hon har faktiskt passerat 30! Men ändå, för vilket gång i ordningen ska det bli officiellt liksom? Det lär bli en förlovning så småningom, men vänta och ha tålamod!! Det kommer, men inte än!Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 24 februari 2009 10:49

Vaknade för ett par timmar sedan och har tillbringat de senaste timmarna med frukost framför tv:n. Mamma står just nu i duschen men sedan ska vi ner på stan, bokrean börjar idag vet ni!


Tittade på 90210 till frukosten. Silver och han-den-där-mörka-killen-som-jag-aldrig-kommer-ihåg-vad-han-heter får inte göra slut!! De är ju supergulliga tillsammans ju!! Snyft....


Återkommer snart med lite smaskiga nyheter!


Puss o Kram
Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se