Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under februari 2009

Av Lina Lilja - 20 februari 2009 13:25

Jag lyckades övertyga mamma, jag får åka och rida idag!! Jag vet inte riktigt hur jag ska orka, jag är fortfarande inte 100% frisk (säg inte det här till mamma) men jag tror att jag blir piggare av att ha varit ute och rört lite på mig. Man blir så degig av att bara sitta inne...


Dessutom är det riktigt fint väder ute också. Sol och massor av snö - riktigt sportlovsväder!!


Nä, ska ta och fräscha upp mig lite innan jag åker till stallet.


Ikväll är det Let's Dance, ni missar väl inte det?


Ses sen!


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 20 februari 2009 12:09

Vad gör människorna egentligen? Stackars häst...


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4458548.ab


Synd att inte JAG hade varit där. Jag räddar alltid alla sådana där situationer. Jag misslyckas ALDRIG utan är världsbäst!


Okey, sorry. Men helt seriöst, vad gör poliserna egentligen? De borde verkligen få gå en utbildning där de lär sig hur man handskas med lösspringande djur.


Nu ska jag äta lunch.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 20 februari 2009 11:52

God förmiddag!


Sitter här och har TV:n på i bakgrunden. På SVT2, damernas skidor. Sådan stor koll har jag inte så att jag vet exakt vad det är och vart, men någon typ av slalom i alla fall. Det är en av de bästa sakerna med vintern. Slalom. Jag har själv inte åkt slalom på tre år, men det blir någon härlig känsla med alla dessa ljud.


För er som är intresserade så åkte Bent ut, och Anja gjorde värsta missen och halkade efter men tog igen en hel del på slutet, men det var inget bra åk inte...


Annars har jag allmänt tråkigt. Mår mycket bättre nu, lider mest av en allvarligare förkylning just nu. Vill åka till stallet ikväll, men är inte så säker på att mamma vill att jag gör det.... Vi får väl se.


Lite ledsen är jag över att jag inte får gå i skolan idag. Idag är nämligen sista dagen före sportlovet, och sista lektionen med min MA/NO vikare. Min riktiga lärare kommer tillbaka efter lovet. Vilket i sig är bra, men vikarien är ganska bra han också....


See you soon!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 19 februari 2009 14:24

Nu undrar ni säkert varför i helv*te jag inte har skrivit sedan i söndags. Jo det ska jag berätta för er.


I måndags vaknade jag lite halvkrasslig. Tänkte inte mer på det utan åkte till skolan. Pappa och syrran däremot låg hemma nerbäddade...

På tyskalektionen tappade jag rösten, och efter det gick det bara utför. Fick feber, mådde illa och usch och blä. Så det blev till att ringa pappa som fick komma och hämta mig.


Väl hemma hann jag precis i säng innan jag spydde första gången. Kom inte ur sängen på ett dygn, och spydde mest bara hela tiden. Låg hela tisdagen, hela gårdagen och är fortfarande inge pigg.


Mår lite bättre nu i alla fall, kan åtminstone sitta upp, men pigg, nej det är jag inte.


Förlåt vänner, men jag har verkligen varit näst intill död. Lovar att jag ska bättra mig!


Nu ska jag ta en dusch, och därefter ska jag titta på House på TV.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 15 februari 2009 21:18

Nu har jag varit i stallet, ätit, duschat och gjort mitt sista engelska prov. Provet var ganska svårt och jag hade nog ganska många fel, men jag är glad att det är gjort.


Nu ska jag gå ner med en kopp te och titta på Gossip Girl som jag spelade in för någon timme sedan. Därefter väntar sängen.


Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, har lite mycket och lite dåligt plannerat, ev. blir det en träff med en kompis.


Hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 15 februari 2009 14:24

Har fått kommentar om att ni vill höra mer om min USA resa. Jag lovar att berätta ALLT, men tyvärr vet jag inte så mycket själv än..


Jag håller på idag med 2 prov, ett hörförståelse som jag gjorde i förmiddags, och ett läsförståelse som jag ska göra i eftermiddag. Vad dessa ska vara bra för vet jag ärligt talat inte riktigt....


Jag fyller också i en massa papper samt så har jag skrivit ett brev på engelska som ska skickas till USA och till en värdfamilj. Så fort en passande värdfamilj har valt mig får jag info om detta och får godkänna detta. Detta kommer ske omkring maj-juni.


I augusti åker jag. Jag vet alltså inte vart jag ska än, utan jag hamnar där min värdfamilj bor. Jag går på High School i området där jag bor. I början av juni slutar jag skolan och då kommer min familj ner.


Jag och min familj åker runt i USA i en månad innan jag återvänder hem och börjar 1:an i gymnasiet med de som är ett år yngre.


Det är alltså min framtida plan, mer info kommer! Sedan vet man ju aldrig vad som händer och sker såklart, men det här är tanken i alla fall ;)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 15 februari 2009 10:45

Vaknade för en knapp timme sedan. Usch jag hatar att vakna så sent, men antagligen behövde jag sova. Gick upp och har precis ätit frukost. Ska nu sätta mig ner och skriva ett brev om mig själv på engelska vilket är en av uppgifterna. Har bara massa engelska saker att göra idag! Booring.. Det är alltså inte till skolan utan till USA resan, om ni inte förstod det... 

Ni vet ju att jag skrev ett inlägg lite tidigare som jag döpte Tony - En fjolla. Jag har nu fått lite mer information om vad Tony egentligen tyckte och varför och bla bla av Wille (http://hanky.se/wille). Såhär löd konversationen: 

Skrevs: Igår, 23:34
Från: Ej registrerad medlem

Jag tycker (och tror inte) att George menade något elakt med vad han sa. Jag har inget emot HBT-personer, om man nu får dela in dessa i fack, men skämta måste man få göra med dem, lika mycket som man får skämta om blondiner, norrmän och allt sånt där. Ta det hela med en nypa salt, jag har hört Tony själv kalla sig en fjolla! George är ingen elak person, han drog ett skämt som alla missuppfattade. Jag har skrivit betydligt mer om detta på min blogg om ni är intresserade.

lilja.bloggagratis.se


Skrevs: Igår, 23:37
Från: Ej registrerad medlem

Läste lite fler kommentarer och som jag förstår så verkar Tony har tagit illa vid sig, och naturligtvis tycker jag att det är väldigt tråkigt. Missuppfatta inte det jag sagt, jag menar inget elakt åt något håll, även om jag om jag måste "välja sida" nog skulle ta George.

Men skicka lite tröstkramar till Tony!

Kramar
Lina Lilja

lilja.bloggagratis.se
 Skrevs: Igår, 23:38
Från: interageraWille M26

Japp, det är inte begreppet fjolla jag motsätter mig - det kan vi bögar kalla oss själva som en synonym till bög, homosexuell, gay osv - så varför inte George.

Vad jag däremot tycker är riktigt dåligt är att ha generaliserar och menar att att fjollor inte är riktiga män, vilket vi ju uppenbarligen är om man ser till vår anatomi. Det är ett kränkande uttalande och jag hoppas att han skäms.

Däremot tycker jag att man ska kunna skämta om allt så länge det finns respekt med i bilden.
Det ursprungliga inlägget går att läsa här:

http://www.hanky.se/wille/57126?PaginCurPag=1&TotalRecords=80  

Anledningen till att jag kan ha upplevts lite elak var att jag tyckte att Wille skrev ett ganska elakt inlägg om George, vilket jag inte tyckte var rättvist. Jag tyckte Wille gav mig ett bra svar, och jag blev väl mer förstående då, även om jag inte är säker på att jag håller med honom till 100%. Men Wille känner ju Tony och vet hur han reagerade, och enligt Wille tog Tony illa vid sig vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Let's Dance är ett underhållningsprogram som är till för att underhålla - ibland till halv bekostnad på andra...


Nu vill jag att både du och jag lämnar det här och går vidare. Det är bara hoppas att George inte säger det igen och att Tony inte blir ledsen över det.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 14 februari 2009 23:26

Jag orkar inte med en massa förtjafs utan vi går direkt på låt ett.


Bidrag nr. 1 Lili och Susie - Show me heaven

När dessa klev in på scenen, eller när jag överhuvudtaget hörde att de skulle vara med, drog jag täcket över huvudet och tänkte "Oh nej, inte en massa gamlingar!" Jag hade egentligen ingen aning om vilka de var, hade väl hört talas om dem någon gång, men jag blev verkligen glatt överraskad! De var sjukt bra, kanske till och med kvällens bästa! Låten var verkligen bra, och Lili var vrålsnygg! Susie har jag lite svårt för, och så även hennes kläder, men sjunga kan hon.

Lili och Susie med låten Show me heaven får 9 Liljor


Bidrag nr. 2 Lasse Lindh och Bandet - Jag ska slåss i dina kvarter

När dessa klev upp på scenen tänkte jag att det här kan aldrig bli bra, och det blev det inte. Som tur var så tog Sverige sitt förnuft till fånga denna gången och röstade dessa till en sista plats - skönt! Låten var bättre än förra veckans Snälla Snälla, men den var långt ifrån bra.

Lasse Lindh och Bandet får 2 Liljor


Bidrag nr. 3 Jennifer Brown - Never been here before

Jennifer har jag faktiskt hört förut, men om jag gillar henne? Nja. Jag ogillar väl inte henne, men jag älskar henne inte heller. Hon är någon som får vara där och göra sitt, men jag kommer inte lyssna på henne lika lite som jag kommer hata henne. Okej låt, okej klädsel, men inte mer.

Jennifer och hennes låt får 5 Liljor


Bidrag nr. 4 H.E.A.T - 1000 Miles

Återigen fick jag en "Oh nej" känsla, för jag gillar verklgen inte rock. Men deras låt var grym! Nog för att det var rock, och rock kommer aldrig att bli min grej, men ändå. Den gick att lyssna på, texten var superfin, ja, jag gillade den faktiskt! Tyvärr så gillade jag inte det jag såg lika mycket. De var som plockade direkt från 70-talet. Någon tyckte det var smart att ta av sig tröjan, och en annan ansåg att sjömanskostym och solglasögon var rätt outfitt för scenen. Och de där byxorna som visade hela paketet, vem valde ut dem? En annan kom på Näjmen vänta, det är ju schlager, då måste vi ju ha en fläkt också!

Det ska faktiskt bli kul att se er i finalen grabbar, men kära någon, ändra utseénde, allihop!

H.E.A.T och 1000 Miles får 7 Liljor


Bidrag nr. 5 Markoolio - Kärlekssång från mig

Med Markoolios låtar finns det bara två val Älska - Eller hata. Jag har fortfarande inte bestämt mig angående denna låt, men det lutar åt älska. Jag tror att den hade kunnat ta sig bra i Moskva, synd att vi tappade honom på vägen... Aja, låten lär få höras igen...

Markoolio får 6 Liljor


Bidrag nr. 6 Amy Diamond - It's my life

Det här var en av de bästa låtarna ikväll. Hennes röst är underbar dessutom! Även klädbytet var perfekt. Tyvärr var inte kläderna till hennes fördel, dessa får hon ändra till nästa gång. Hennes glugg måste hon också göra någonting åt. Den kanske funkade när hon var 8 och med i småstjärnorna, men den funkar inte idag. Ändra det så blir det hela perfekt!

Amy och It's my life får 8 Liljor


Bidrag nr. 7 Cookies N Beans - What if

Asså jag är ledsen vänner, men jag vet inte vilken värld jag var i när dessa sjöng. Jag kan verkligen inte bedömma dessa för de gick helt obemärkta förbi! Både låt och stil. Men den kan inte vara speciellt bra eftersom den inte gav mig något..

What if får 1 Lilja


Bidrag nr. 8 Måns Zelmerlöw - Hope & Glory

När Måns kom in på scenen steg jublet - både på plats i Skellefteå och hemma i TV-soffan. Kvällens storfavorit! Han hade stor press på sig, men jag är tveksam till om han kunde leva upp till den. Hans början var väl sådär, men refrängen var superbra! Låten blev helt enkelt bara bättre och bättre! Sedan är frågan lite också om den är lika bra utan att man ser snyggMåns dansa med 6 snygga  strippande tjejer i bakgrunden. Han är snygg Måns - som alltid - men hur tänkte han när de satte in strippor i koreografin? Nja, det drog ner poängen. Men en superhärlig refräng var det i alla fall!

Måns får 8 Liljor


Petra Mede

En tjej som blir starkare och starkare för varje vecka. Jag visste väl att det skulle bli bra så småningom! Go girl!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se