Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under februari 2009

Av Lina Lilja - 12 februari 2009 21:56

Nu ska jag sova. Jag lovar att imorgon kommer många fler roliga och intressanta inlägg!


Men först imorgon är det skola, stall, stan och gym. På stan är tanken att jag ska köpa lite smink. Någon foundation och ev. en trevlig maskara, får se hur mycket pengar jag har först bara ;)


See you tomorrow!


Puss o Godnatt!

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 12 februari 2009 21:38

Visst är det del 6 nu va? Shit, jag börjar tappa räkningen.


Tanken är att dagens sexinlägg ska bli lite mer personligt än de föregående. Jag har en klasskompis som gillar att läsa min blogg, framför allt mina sexinlägg, som i flera dagar nu har frågat vart jag skulle vilja förlora min oskuld? Jag tänkte tillägna dagens inlägg till henne och försöka svara på hennes fråga...


I verkligheten verkar jag vara en ganska "normal", nästan lite tråkig, tjej. En tjej som ger all sin tid till skolan och stallet. Inte en sådan som festar och har kul. Alla lärares favoritelev. På bloggen upplevs jag nog inte riktigt likadan, och det roliga att den jag verkligen är är den jag är på bloggen. Lita mer på bloggen än på mina svar öga mot öga!!


Vissa av mina lärare har blivit chockade över det de fått höra om min blogg. Att jag är mest känd för mina sexinlägg var något som gjorde de flesta väldigt förbryllade. Jag själv bryr mig inte så mycket, i denna blogg är inget ämne tabubelagt! Som min NO lärare sa hundra gånger om under vårat mycket givande blogg och sex samtal: "På lugnaste vatten..."


Det jag vill komma till är att jag upplevs kanske inte som en "Badgirl" och jag vill inte kalla mig "Badgirl" direkt, jag tycker bara att livet behövs kryddas ibland. Man behöver inte bli elak eller olaglig, bara krydda vardagen med lite spänning ;)


Angående sexet då. Jag har aldrig riktigt förstått varför sex är till för sängen. Så, nu ska jag besvara min kära kompis fråga...


Sängen är glömt för länge sedan, liksom duschen, poolen, köksbordet och allt sådant där. Det jag är var lite inne på var bakluckan på en bil, men det blev lite formellt och tråkigt, så jag landade på toppen av Empire State Building istället.


Dock kände jag att det kanske var lite väl vågat, och lite för mycket av en dröm. Så det mest verklighetstrogna just nu är i ett parisehjul.


Ja, varför inte liksom? Lagom spännande, lagom stort, lagom högt, lagom lyxigt, bra utsikt. Enda nackdelen är väl möjligtvis att ett varv går ganska fort, så det blir kanske lite för mycket in-och-ut-på-två-sekunder stil. Funderade på om man skulle skaffa någon som ägde eller jobbade på ett nöjjesfält så vi kunde vara där när det stängt, men då blev det ju inte lika spännande längre, med så lite folk.


Alternativet skulle väl vara då om Parisehjulet stannade, så att vi blev stående där ett tag, då kanske vi skulle hinna, fast det blir väl ett jävla gung på vår korg ;)


Nä, Parisehjulet är det mest lovande just nu, men sedan skriver jag gärna in mig på 10 000-metersklubben så småningom, den verkar rolig! ;)


Vi får se vart jag hamnar tillslut, kommer nog fler platser snart, håll ut!


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 11 februari 2009 21:59

Så vänner, nu är det dags för mig att krypa till sängs. Hårig dessutom. En av mina katter var fruktansvärt kelig, och hårade nå fruktansvärt. Mitt svarta nattlinne är numera vitt, bara så ni vet ;)


Vi syns imorgon. Ska då ha Kemiprov i skolan och så stallet såklart :)


Godnatt!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 11 februari 2009 21:41

Okej, jag är inte överdrivet nöjd med resultatet. Jag önskade och hoppades att Analiegh skulle vinna, åtminstone gå till final, för hon förtjänade det mer än vad Sam gjorde. Samtidigt så förtjänar McKey sin seger och framför allt är jag glad över att Sam inte vann, gillar inte henne...


Har även tittat på Lipstick Jungle från i måndags. Jag följer både Sex and the City och Lipstick Jungle men måste säga att Lipstick Jungle är den bättre av dem två, faktiskt. Älskar det programmet!!


Ska snart sova men tänkte skriva lite till innan dess.


Hörs snart!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 11 februari 2009 19:46

Det har varit en otroligt händelselös dag så istället för att beskriva min dag går jag direkt in på ett ämne jag gillar: Vänner.


Vänner kan vara stora eller små, nära eller ytliga, äkta eller falska, men det viktiga är att man älskar dem alla. Att gå och prata skit om vänner är fel. Visst, man kan inte älska alla delar hos en vän, men alltför ofta på senaste tiden har jag fått höra orden

"Hon är min vän, men..."


Jag stör mig så fruktansvärt på dessa ord, för det låter så falskt alltihopa. Okej, du får säga negativa saker om en vän, men sprid aldrig rykten, sanna eller osanna, eller prata bakom ryggen på den. Oftast är det då du hatar din vän mest som den behöver dig som bäst.


Lämna aldrig en vän. Ordspråket säger att Vänner är som stjärnor, de syns inte alltid men finns alltid där. Jag har gjort en fortsättning på den texten som lyder Synd bara att man aldrig ser stjärnor i storm. Hoppas ni förstod men det jag menar är att visst, vänner syns inte alltid men finns alltid där, grejen är bara den att i dåliga tider syns de oftast inte...


Vissa vänner är också jobbiga på det sätt att man måste tvinga fram vänskapen. Det är liksom inget avslappnat "Du kan prata med mig jag är din vän" eller "Hur är det vännen, du verkar inte må något bra?" utan det är mer att man får gå runt och skrika "HALLÅ!! JAG ÄR PÅ DÅLIGT HUMÖR OCH BEHÖVER EN VÄN!!" Då kommer de, oftast.


Nä, vänner, ta hand om dina vänner. I dåliga tider, då du hatar de som allra mest, ta hand om dem extra mycket då. Och älska dem, alltid.


Nu ska jag duscha, och därefter se finalen i Top Model. Igår åkte Marjorie ut vilket var tråkigt. Nu hejjar jag på Analiegh. Hon är verkligen en värdig vinnare!


Ses senare.


Puss o Kram

Lina Lilja

TV

Av Lina Lilja - 10 februari 2009 20:28

Sorry vänner, men nu sviker jag er för TV:n igen. Just nu är det Top Model, men snart är det både NCIS och House, så sorry!


Godnatt älsklingar, ses imorgon.


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 februari 2009 19:28

Idag var det först skola, hände inget speciellt. Jo förresten, fick tillbaka ett nationellt svenskaprov. Läsdelen, MVG. Kändes skönt.


Därefter var det stallet. Innan stallet pratade jag med en kompis. Hennes häst mår inge bra och inte hon heller. Tycker jättesynd om henne. I stallet pratade jag med en kompis mamma. Den kompisen mår inte heller bra, och inte heller hennes sambo. Suck.


Sen hoppträningen då. Det gick rent åt helvette, jag kan verkligen inte rida! Jag hatar att grina inför andra. Senast jag grinade så någon annan såg var när jag hade ramlat av och fått hjärnskakning för ganska precis ett år sedan.


Men idag grinade jag. Det gick inte, INGENTING funkade! Min ponny var underbar - men det var inte jag... Suck.


Nä, det har inte varit en superbra dag idag, vi får hoppas att morgondagen blir bättre..


Puss o Kram

Lina Lilja

TV

Av Lina Lilja - 9 februari 2009 19:46

Hejsan vänner!

Ett kort inlägg bara.


Har varit i stallet, ej ridit, bara pysslat lite. Insåg även hur dum jag var igår. Hästarna kunde ju ha sprungit över både oss och bilen och de andra bilarna kunde ha kört in i oss! Aja, den här gången gick det iaf ;)


Tog sprutan och åkte till gymmet. Var trött så körde inte riktigt allt idag utan koncentrerade mig mer på kondition.


Ska nu ta en snabbdusch innan det blir TV hela kvällen. Hinner inte se allt utan vissa saker spelas in men det som ska ses är

Sex and the City

Lipstick Jungle

90210

CSI NY


Vet att jag är förälskad i sådana där program där det händer absolut ingenting (de tre första) men jag tycker verkligen om dem.


Hinner inte blogga mer idag så istället blir det godnatt redan nu.


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se