Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under februari 2009

Av Lina Lilja - 6 februari 2009 22:30

Nu ska jag springa ner och titta på vem som åker ur Let's Dance, därefter ska jag sova. Japp, för imorgon är det skola! Vi har öppet hus 10-14 imorgon, på en lördag, I know, men istället får vi vara lediga hela måndagen!


Efter skolan ska jag till stallet, rida och förbereda inför tävlingen. Sedan ska vi till farmor och farfar och fira farmors födelsedag innan det blir tidigt i säng eftersom det blir tidigt på söndag när vi ska tävla.


Hoppas verkligen jag hinner blogga något imorgon!


Godnatt.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 6 februari 2009 21:59

Oj vilket program alltså! Underhållande till tusen.. Om Tony får vara förälskad i Magnus så måste väl jag också få vara In lööööööööve? Eller?


I så fall så är jag förälskad i Laila Bagge. Shit vilken rumpa alltså! Hon är min stora favorit i Let's Dance, helt klart!!


Funderar på att skriva ett nytt sexinlägg nu, men vet inte om ni vill det? De verkar ju inte ha varit sådär jättepopulära på senaste tiden, eller? Får se hur det blir.


Tycker även att det har varit dåligt med kommentarer, eller besökare över huvud taget!, senaste dagarna. Börjar ni tröttna på min blogg??


Måste bara passa på att gratta mina kompisar M och A som blir 16 år i dag och min kära farmor som också fyller år, hennes ålder behöver vi dock inte nämna ;)


För övrigt dunkar min tumme och gör fruktansvärt ont fortfarande.. Usch!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS

TV

Av Lina Lilja - 6 februari 2009 16:54

Ska ner o titta lite på tv nu. Får se om jag hinner skriva mer innan maten annars kommer jag tillbaka senare.


Mamma är inte hemma ikväll så jag syrran o pappa ska passa på att äta paella. Så gott!


Ses senare. Missa inte Let's Dance!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 6 februari 2009 16:29

Om veckan har innehållit dåliga dagar så är det ingenting mot för dagen. Denna dag är nog till och med värre än igår...


Skolan flöt väl på helt okej tror jag. Inga större missöden, men inget jätteroligt heller.


Efter skolan var det en halvtimme kvar innan bussen skulle gå så jag gick till ICA och köpte godis. Tanken var att det skulle räcka åtminstone hela kvällen, men helst hela helgen. Har nu typ 3 bitar kvar, inte bra...


Det som var ännu mindre bra var att jag i stallet klämde tummen i dörren, och nedan ser ni bilder på hur den blev. Snacka om att det gjorde ont! Försökte sticka hål på den men det gick väl sådär. Nu är den omplåstrad men gör ont som fan och är oanvändbar...


Det blev ingen ridning idag utan åkte tidigt hem istället. Nu vet jag dock inte vad jag ska hitta på. Är det något bra på tv snart? Eller vill ni ha ett nytt sexinlägg?


I vilket fall så återkommer jag snart med ett till inlägg.


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 februari 2009 21:22

Ja, det är faktiskt sant. Klockan är inte mer än 21:22 men jag är så jädra trött så jag tänker faktiskt gå och lägga mig nu. Dagen har varit kass och ju mer jag tänker på den där värdelösa novellen jag skrev till nationella provet desto mer skäms jag. Hur kunde jag skriva något sådant?? Usch..


Fastnade faktiskt framför Du är vad du äter (har typ aldrig sett programmet förut, är halvt emot gå-ner-i-vikt-program då det bara får en på dåliga banor om man inte behöver gå ner i vikt) där Sanna Bråding var gäst idag. Ni vet hon som tog droger och grejer.


Vilken tjej asså! Hennes mod och känslor, hon var fantastisk.. Stor heder till den tjejen! Hoppas hon fortsätter lika bra!


Nu ska jag krypa till kojs. Imorgon är det skola och stall som gäller innan vi ses igen.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 februari 2009 19:29

Nu ska jag gå ner och titta på Sex and the City. Såg hela säsong ett för några månader sedan när jag lånade den av en kompis så när den gick på tv var jag inte så intresserad. Säsong två har jag dock inte sett men insåg inte att den börjat gå förrän igår, så missade de första avsnitten. Nu ska jag titta dock!


Kommer nog tillbaka senare ikväll.


Puss o Kram

Lina Lilja


Rösta på www.modelljakten.se !

Av Lina Lilja - 5 februari 2009 18:18

Okej så här är det, jag har idétorka. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva.


Jag vill ha så många besökare som möjligt, i alla olika åldrar, kön, hudfärg och så vidare. Och jag vet väl främst hur man når ut till tjejer i tonåren, eftersom det är där jag är, men jag vet att jag även har äldre läsare, men vad ska jag skriva för att tillfredsställa dem!?


Jag vet att jag mest är känd för mina sexinlägg, men jag vill inte bli en sexblogg. Jag vill vara känd som en blogg för alla. Visst kommer jag aldrig att kunna göra alla nöjda, men jag vill ha så stor spridning på utseénde, ålder och bakgrund på mina läsare som möjligt. Jag vill ha en blogg för alla! Och jag vet att sexinläggen inte uppskattas på samma sätt hos de äldre läsarna.


Så nu är det upp till er. Jag har inte fått en enda kommentar på flera dagar så nu får ni se till att kommentera på.


Vad vill ni se mer av i bloggen? Är det något ni vill se mindre av? Är det något specifikt ämne ni vill att jag ska ta upp?


Ge massor av förslag!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 februari 2009 17:16

Nej det har verkligen inte varit min dag idag, allting har bara gått skit. Först var det nationellt prov, och jag skäms för uppsattsen jag skrev. Den var så dålig så att jag skäms. Jag hade en bra grundstory men hann inte göra den klart så hafsade ihop något på slutet bara, och inte hann jag läsa igenom den heller. Skit.


Sedan skulle jag åka och träna. Hade ingen lust men gjorde det i alla fall. Gick från bussen till gymmet (ca. 20 min), gymmade(drygt en timme varav 15 min på löpband), och gick tillbaka(ca. 20 min). Hann precis med bussen (såå glad över det!) och åkte till stallet. I stallet gick väl allt okej, men inte mer än så. Red, mockade, sa hej till några kompisar, ungefär det.


Tog bussen hem och gick från busshållplatsen (ca. 10 min). Åt nyss lunch (jag har inte hunnit äta tidigare, eller tja, har ätit några frukter, men ingen riktig mat...) framför tv:n innan jag hamnade här.


Det ringde en tjej på min häst idag, de kommer troligtvis och tittar på min häst imorgon. Det var väl ungefär det roligaste som hänt...


Ska försöka klura ut något bra att skriva om så ses vi snart igen.


Puss o Kram

Lina Lilja


Förresten, gillade ni inte gårdagens sexinlägg???

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se