Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Ligger efter

Av Lina Lilja - 2 mars 2009 19:02

Just nu ligger jag långt efter, både i skolan och på bloggen. Var ju sjuk veckan innan lovet, och det märks kan jag säga! Suck...


Dessutom så ligger jag efter här på bloggen. Veckans heta ska utses, Melodifestivalen, Stockholmsresan, m.m


Kan börja med att prata lite om igår. Nämnde ju igår att jag var på dåligt humör igår. Det tror jag nog de personer jag mötte märkte, minst sagt... Snacka om att jag var en bitch!! Grinig och elak, hela dagen! Nä, jag var snäll ibland också..


Jag peppade flera innan de skulle in på banan, jag hjälpte dem på framridningen, höll i hästar, och jag slet häcken av mig som funktionär hela dagen!!


Men nog var jag bitchig. Gnällde åt folk, och skrek! Nä, ska förklara. Satt i domartornet första klassen, och de två andra klasserna stod jag på framridningen, ett jobb man blir fruktansvärt trött av, både fysiskt och psykiskt.


I alla fall. Efter andra klassen var jag ganska trött. Ställer mig på framridningen innan tredje klassen, går med en kompis häst och sådär. Är trött men försöker vara snäll och trevlig trots allt. Inne på framridningen är tre ekipage från klubben (annars hade jag aldrig vågat reagera som jag gjorde!) plus två stycken som hjälper ett av ekipagen (ståendes på marken alltså).


I alla fall så håller två av ekipagen på att krocka, vilket gör den ena hästen lite vild. Denna ryttaren blir då skitgrinig och de två personerna börjar bråka och skrika på varandra. De andra personerna omkring försöker få dem att sluta men utan resultat. Det hela slutar med att jag skriker, högt,


"Nu skärper ni er båda två! Upp med mungiperna och knip, annars slänger jag ut er båda härifrån!!"


Alla tystnar men fortsätter att stirra surt på varandra. Tänk att jag alltid får folk att tystna! Haha... :p


Mer saker som hände då... En kompis var på framridningen och jag hjälpte henne lite. När ryttaren innan henne red skulle hon ta ett sista språng på räcket innan hon skulle gå in. Stallchefen, alias A-tränare i hoppning, kommer då in på en av hästarna han ska hoppa och säger att hon fegrider och måste ha en högre fart! Detta resulterar då i att hästen blir lång och river med frambenen. Jag säger surt till stallchefen


"Varför gjorde du så för!? Då blir han bara lång ju.."


Han ser surt på mig och rider vidare. Jag säger ofta emot den människan, jag är en av de få som vågar det, men jag säger aldrig emot honom som tränare, nästan i alla fall ;)


Samma tränare rider då den här hästen han kommer in på på framridningen. Han gör samma sak, rider iväg hästen, hästen blir lång och river. Han gör det flera gånger och säger då till mig att han förstår inte riktigt vad hästen gör. Jag svarar:


"Du rider iväg honom, han blir lång och river."


Han ser surt på mig och säger inget mer...


När tävlingarna är slut är jag skittrött, och behöver verkligen socker. Går då upp till cafeterian för att köpa en kexchoklad. Möter då en av tävlingsledarna som frågar om jag kan hjälpa till att sopa läktaren. Hon frågar mig eftersom hon vet att jag alltid ställer upp, men denna gången hade jag ingen lust och snäser halvsurt:


"Nä, men jag måste rida."


Hon blir chockad och det hela slutar med att hon sopar själv...


Snacka om att jag har varit bitchig! Det här är bara ett urval av allt som hände igår... Önskar att jag kunde skylla på mensen, men den här gången är det tyvärr mer än så. Det är dock inget jag kan prata med er om tyvärr...


Återkommer snart med ett melodifestivalen inlägg!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se