Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Melodifestivalen deltävling 4

Av Lina Lilja - 2 mars 2009 20:13

Jahapp, dags för de sista bidragen i årets melodifestival... Här kommer de:


Bidrag nr. 1 Agnes - Love Love Love

Jag har jättesvårt att bedömma Agnes som artist. Antingen är hennes låtar bra, eller så är de okej. Hennes debutsingel, den hon vann idol med, är den enda som är riktigt riktigt bra. Annars har hon väl helt okej, eller ganska bra låtar, men man får aldrig den där wow-känslan riktigt...

Samma sak med den här låten. Den var helt okej, och det var en bra show, men ingen wow-känsla...

Agnes och Love Love Love får 6 Liljor


Bidrag nr. 2 Star Pilots - Higher

Innan melodifestivalen hade inte jag någon aning om vilka dessa grabbar var. Jag hade väl hört talas om dem, och har säkert hört deras låtar på radion, men jag kan inte säga en låt av dem på rak arm sådär. Därför hade jag inte heller speciellt stora förväntningar på denna låt. Men den var riktigt riktigt bra! Jag gillade inte deras kläder, men de hade en härlig show, och trots solglasögonen, eller tack vare kanske..., så var de flesta riktigt snygga :) Tyvärr så kändes det som man hört låten förut, en kopia... Får sitta och jämföra lite med de andra låtarna. Men den var bra!!

Higher med Star Pilots får 9 Liljor


Nu ska jag göra något konstigt vänner, jag ska skicka ett halvfärdigt inlägg. Så här är det, jag behöver verkligen verkligen plugga och datorn har bestämt sig för att vara skitseg, så jag orkar inte med detta längre. Jag skriver klart inlägget imorgon, och ska även skriva listan på veckans hetingar. Förlåt!


Vet att jag måste skärpa mig, på många plan, men huvudet är lite fullt av annat just nu, sånt som jag måste få lösa med mina kompisar. Jag ska skärpa mig!


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se