Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

Dagen och lite till

Av Lina Lilja - 4 mars 2009 20:26

Okej, jag bävar inför att säga det här men - förlåt, igen. Jag vet att jag verkligen verkligen måste skärpa mig, men så här är det. Bloggen är inte mitt liv, utan bara en spegel av mitt liv. Jag måste få leva mitt liv för att ha något att skriva om...


Det har varit mycket på senaste tiden, väldigt väldigt mycket. Med kompisar, hästar, hälsa, skola osv. Jag är ledsen över att det går ut över er, men det går ut över mig själv allra mest, eller kanske mina kompisar allra mest..


Idag var jag först i skolan. Gjorde bl.a ett SO-prov som faktiskt gick riktigt riktigt bra. Jag missade de sista lektionerna innan provet och har inte heller pluggat speciellt mycket. Men det gick bra, och jag är jättenöjd! Hoppas resultatet är lika bra när jag får tillbaka det, men jag tror inte det spelar någon större roll. Mitt MVG är så starkt trots allt :)


Stallet sedan då. Mockade och red och så. Hästen är i ganska fin form nu vilket känns skönt inför på lördag då vi ska tävla.


Var sedan på ett möte. Gick faktiskt bättre än väntat även om det var lite tjafsigt emellanåt. Äntligen börjar vi komma någonstans!


Pysslade lite med hästen och åkte hem och åt. Nu hamnade jag här.


Stockholmsgrejset får jag faktiskt vänta med till helgen. Det lär ta en jädra tid och skriva och den tiden har jag inte riktigt nu.. Däremot kommer snart de 5 heta killarna samt lite gnäll och tjafs om kompisar.


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se