Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

Veckans 5 heta killar

Av Lina Lilja - 4 mars 2009 20:50

Plats nr. 5

Simon Baker

Han är mer känd som The Mentalist i TV3:s nya serie. En roll han spelar sjukt bra och han är cool som fan! Stekhet med andra ord!!


Plats nr. 4

Fredrik Kempe

Fredrik är het i melodifestivalen just nu. Förr har han varit med och tävlat själv, men nu skriver han låtarna. Än sålänge har han två låtar i finalen, men han har chans till fler. Hett!


Plats nr. 3

Tony Irving

Jag funderade ett tag på om Magnus Samuelsson skulle ha den här platsen, men jag tyckte Tony förtjänade den mer. Han är den hetaste i juryn i det uppmärksamade programmet Let's Dance. Kär som få, och efter i fredags antagligen den lyckligaste bögen i världen. Hett!


Plats nr. 2

Niclas Wahlgren

Jag trodde han skulle hamna på första plats, men i sista sekund ändrade jag mig och han blev "bara" tvåa på min lista. Han är sjukt snygg och fräsch för sin ålder, dansar bra i Let's Dance, och har nyss blivit uppmärksammad för sitt nya förhållande med Laila Bagge. Het! 


Plats nr. 1

Kevin Borg

Idag släpps Idol-vinnarens första album. Han är söt, snygg och glad. Behöver jag säga mer än att han är kokhet??Vad sägs om veckans lista? Håller ni med mig eller inte?


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se