Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 7 mars 2009

Tävling, och jobbig dag

Av Lina Lilja - 7 mars 2009 20:18

Den som frågar hur det gick och tävla idag slår jag ihjäl. *Suck*. Jag ska inte skylla på hästen, och inte på mig heller. Hon hade råkat fått dubbel dos mat igår, så hade ont i magen och så, så strök mig till andra klassen och åkte hem. Har vakat över henne hela dagen och måste göra det imorgon också...


Egentligen skulle jag skriva ett långt inlägg om kärlek då jag och en kompis diskuterat ämnet mycket vilket givit mig många tankar, men jag ska ner och se melodifestivalen så det får bli en annan gång.


Jag vet att det är lite si och så med bloggningen, men nej jag har inte tröttnat, men ibland räcker inte tiden till liksom. Det kommer bli bättre så småningom, jag lovar!


Vi hörs vänner!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
vicky

vicky

7 mars 2009 20:21

vilken bra blogg du har!!

http://vicky.bloggagratis.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

8 mars 2009 09:42

Tackar Tackar! :)

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se