Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 10 mars 2009

Snö snö snö och mera snö

Av Lina Lilja - 10 mars 2009 21:30

Suck. Jag som trodde våren var på väg, men jag hade tydligen fel. Det har snöat hela dagen och från att ha varit nästan barmark igår så blev det istället någon decimeter snö idag.


Idag har jag varit i skolan några timmar. Hade först slöjd där jag blev klar med min tunika, var faktiskt jättenöjd!!

Lite andra ämnen och bråk innan jag kom till stallet. Mockade pysslade och red innan jag satt och väntade i cafeterian ett par timmar innan Ungdomssektionens möte som jag skulle gå på klockan 18.00 Pratade även med lite roliga människor och så.


Klockan 18.00 börjar mötet och för att vara ett US-möte tyckte jag att det blev bra genomfört och vi kom fram till bra grejer. Annars är dessa möten ofta tjafsiga men det blev bra.


Blev sedan kvar läääääänge med en kompis. Vi skulle fixa ett par saker som hörde till US men vi pratade om MASSA andra saker också... Med henne blir det alltid så av en anledning?


Säg att vi ska köra Vasaloppet. Men påvägen så hälsar vi först på i USA och sedan i Kina. Jag undrar om vi någon gång kommit i mål? En jädra tid tar det i alla fall för vi är båda ganska duktiga på att både prata och argumentera och vi hamnar alldeles för ofta på fel spår även om det är bra saker vi pratar och diskuterar om.


Omkring kvart i nio kom jag hem tillslut. Har fixat ett par småsaker här vid datorn nu och tänkte nu gå ner och sätta mig vid TV:n en stund så jag får andas. Shit vad mycket saker det blev helt plötsligt!!


Imorgon måste jag komma ihåg och ringa bowlinghallen, annars är det inte så mycket tror jag... Skola och stallet då, men inte mer vad jag vet.


Vi hörs då!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se