Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 mars 2009

Dagen i allmänt

Av Lina Lilja - 11 mars 2009 18:34

Har faktiskt inte så mycket att berätta om dagen. En ganska tråkig händelselös dag som trots allt flöt på ganska bra.


Först matte. Var skittråkigt eftersom jag räknade ut matteboken så hade inget att göra sedan, vi hade 5:or på besök nämligen så läraren var upptagen med dessa... Men nästa vecka får jag börja med A-kursen! :)


Sedan språk. Tittade på film på tyska. Den var tråkig men fick naturligtvis ett lyckligt slut. Jippie!


Därefter idrott. Hade styrka kondition och jag körde verkligen järnet. Jag blev väldigt trött men var nöjd efteråt!


Under lunchen hade vi en trevlig diskussion angående åldersskillnader. Jag har några "kompisar" (snarare bekanta) där det skiljer 14 år mellan man och kvinna. Mellan ett annat par skiljer det 16 år. Vi är 16 år i år vilket skulle betyda att vår framtida partner föds i år. Det låter så sjukt! Men kärleken är blind....


Sedan var det SO, film där också. Sedan PUH-tid när jag jobbade svenska och drygade med syrran...


Stallet, pratade med lite kompisar, red och pysslade. Kom hem för en liten stund sedan, skönt att vara hemma så tidigt! Ringde bowlinghallen och pratade med en kompis.


Nu ska jag och mamma sätta oss och äta. Pappa är på jobbetresa och syrran på fotbollsträning.


Återkommer om en stund!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se