Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 mars 2009

Den långa kvällen förblev kort...

Av Lina Lilja - 11 mars 2009 22:09

Tänk att idag kom jag hem tidigt och jag var så glad! Äntligen skulle jag få lite tid över! Fick jag det då? Nepp, inte ett dugg!


Åt middag, duschade. Skulle sedan plugga men hamnade framför TV:n istället. Tog det lite lugnt där vilket jag verkligen behövde. Sedan började Grey's Anatomy och helt plötsligt var kvällen slut!


Imorgon så ska jag till tandläkaren *suck*. Den här gången låter det inte bra så vi hoppas på att resultatet blir bättre. Det är en lång skoldag och efter den är det stallet som gäller. 18.30 är det möte där och när det mötet är slut så får jag komma hem, Jippie! Förhoppningsvis är jag hemma till 20.00, men man vet aldrig....


Lång dag imorgon alltså. Jag är trött på långa dagar. Som skönt är blir fredagen kortare, men så är det ju fredag den 13:de så man vet ju aldrig vad som händer...


Nä nu ska jag krypa i säng. Vet att jag inte har skrivit veckans hetingar denna vecka men det får bli en annan dag. Antagligen inte imorgon heller, men på fredag förhoppningsvis. Suck, är trött på detta nu...


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se