Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Sorry - än en gång

Av Lina Lilja - 13 mars 2009 17:42

Igår kväll blev det alldeles för sent. Jag sa ju att jag hoppades på att vara hemma kring 20.00 Vet ni när jag steg in genom dörren? 21.30 Och då var jag så sur och trött och så så då gick jag raka vägen till sängen *Suck*


Igår var jag faktiskt snäll. Jag hjälpte till jättemycket i stallet och så, men mina föräldrar förstörde hela dagen! Hade inte de funnits hade dagen blivit underbar....


I alla fall. Idag är det fredag den 13, det har väl märkts sådär halvt. Hade nationellt prov i engelska vilket gick helt okej. Slutade kvart över elva. Åt då mat på skolan och köpte godis på konsum innan jag tog bussen till stallet. (Tanken var att godiset skulle räcka hela helgen, eller åtminstone hela kvällen, men påsen var slut efter omkring 1 - 1½ timme....)


Mockade och pysslade lite. Gjorde ganska länge ganska lite. Hjälpte stallpersonalen och så. Skulle rida. Red med en kompis och så skulle vi vara tillbaka så jag hann med bussen 15.52 Ville hem tidigt idag! Tror ni inte jag missar bussen? Jo med omkring 1½ minut. *Suck igen*


Aja, jag och mina kompisar hade ganska kul i stallet fram tills pappa kom drygt en timme senare. Då tog det till och med emot att åka hem, men jag behövde komma hem.


Ikväll är det Let's Dance! Och imorgon har jag stalltjänst på morgonen. väckarklockan står redo 05.00 och jag är i stallet 06.00 Jippie!


Lovar att jag ska skriva rätt mycket idag. Hoppas jag kan hålla det den här gången också, men måste jobba lite på min uppsats till tekniken, om Christopher Polhem.


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se