Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Vila får man göra i graven!

Av Lina Lilja - 14 mars 2009 17:56

Shit vilken dag alltså! Jag kan stolt säga i alla fall att nog är godispåsen jag åt igår borta....


Gick upp straxt före fem, var i stallet till sex. Fodrade, mockade, mockade åt kompisar, red ett hårt dressyrpass, sprungit med hästar fram och tillbaka till hagen, m.m


Vet ni vad jag gör när jag är klar vid 13.00 då? Åker hem och vilar? Fel FEL!!! Åker till gymmet och kör ett STENHÅRT pass. Snacka om att jag kommer att ha ont i kroppen imorgon. Mina kompisar frågade om jag gick på något uppiggande knark eller något... :P


Med denna dagen bakom mig är det ett under om jag orkar vara vaken tills melodifestivalen börjar. Och chansen att jag orkar vara vaken ända till slutet är ju minimal... Men jag ska göra mitt bästa!!


Årets startfält är starkt, och jämt. I min personliga åsikt är det många bra låtar. Favorittippade är ju Caroline, Marlena och Måns. Men min favorit är ju som jag nämnt tidigare Alcazar. Det blir spännande!!


http://www.aftonbladet.se/spel/article4638611.ab


Ska kanske kommentera gårdagens Let's Dance också.. Inte helt oväntat åkte ju Elisabeth, men nu blir det svårt! Det är riktigt bra människor kvar nu.


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se