Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Vad fasiken hände???

Av Lina Lilja - 14 mars 2009 22:21

Okej det här var den roligaste, mest spännande och mest nervpirrande melodifestivalenfinalen på hur många år som helst!! Shit va jämt det var alltså!


Naturligtvis var Alcazar min favorit, som sagt, men jag trodde Måns skulle vinna. Efter alla juryns röster var det fruktansvärt jämt, vilket var roligt, och alla kunde fortfarande vinna. Den enda som verkligen inte fick vinna var melodi nr. 2, Snälla Snälla, annars var alla låtar riktigt bra, mer eller mindre.


Efter juryns alla röster var i alla fall vi tre hemma i soffan helt säker på att Måns skulle vinna. Jag sa liksom "Jag sa ju det! Haha!!" och sånt. Resultatet såg ut ungefär som tippat. Sedan börjar de dela ut folkets röster, och redan efter tolvan får jag en chock! Shit my gosh!!!


Ju längre utdelningen går, desto mer chockad blir jag. Alla favoriter blir ratade en efter en!! Snälla Snälla går upp i toppen och mamma påstår att det inte finns någon som kan slå henne, men jag räknar snabbt ut att det visst går och kan börja andas normalt igen.


Jag är lite sur över att Snälla Snälla kom så bra till, och för att Alcazar inte kom högre upp, men det är samtidigt roligt att Sverige skickar en annorlunda låt för en gångs skull, som faktiskt har en chans! Förut har vi ju bara skickat vanliga pop eller rocklåtar...


Men som sagt, det var den roligaste finalen på länge. Kul att det är så jämt liksom!!! :)


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4648642.ab


Grattis Marlena!!!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

14 mars 2009 22:24

Jag gillar operalåten även om jag hoppades och röstade som en tok på Alcazar som var grymmast! Majoriteten av svenska folket som röstade gillade ju också Malena så man måste ju ändå säga att rätt låt vann. :)

http://gr8shag.bloggagratis.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

14 mars 2009 23:04

Jo svenska folket verkar vilja ha opera i år. Något nytt, men förändring behöver inte alltid vara negativ! :)

Kramar

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se