Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Vart går gränsen?

Av Lina Lilja - 14 mars 2009 22:50

Jag är en sådan där människa som tål väldigt mycket. Grova skämt och sånt kan jag ta, för det allra mesta, om allt och alla. Vissa gånger har jag reagerat när folk inte har sett det som ett skämt riktigt, utan mer menat det rasistiskt och så, men sålänge det är roligt, fine for me....


Petra Mede är komiker. Melodifestivalen ska vara kul. Hon skojar mycket. So what tänker ni nu? Jo, det jag reagerat på är att hon har hoppat på gayvärlden väldigt mycket, framför allt homosexuella män. Har hon gjort det på ett okej sätt, eller passerade hon gränsen?


Jag fick ihop det till en tre-fyra gånger idag som hon skapade skämt om gaymänniskor. Och visst, det är väl okej. Många inom schlagervärlden, bland annat självaste Christer Björkman, är ju gay, och melodifestivalen ses ju numer som ett program för homosexuella, men ändå. Det var ju inte direkt skämt som var elaka eller så, men det blev för mycket liksom. Okej ett par gånger under alla sex programmen, men nja, jag tror hon passerade gränsen....


Jag vet inte varför jag känner så, men det kändes som hon pekade ut gayvärlden alldeles för mycket. Vad tycker ni? Är jag ensam om dessa spekulationer?


"Det är bara blablabla och homosexuella män som ljuger om sin ålder. Här kommer Alcazar, Lina 30, Tezz 38 och Andreas 19" (minns ej exakt, men något i den stilen...) var bland annat en av sakerna hon sa.


Jag måste nog försöka få tag i Mede och fråga vad hon tycker om gaymänniskor. Japp det ska jag!


Här kan ni förresten läsa mer om melodifestivalen:


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4649353.ab


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se