Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Sexsnack

Av Lina Lilja - 15 mars 2009 11:05

Jag har slutat döpa mina sexinlägg till sex del X för det börjar bli så många så jag har tappat räkningen!


I alla fall så ska vi ha lite mer sexsnack nu. Det här blir inget jätteroligt sexsnack, för jag ska bara spåna vidare lite på vart jag skulle vilja förlora min oskuld.. Roligare sexinlägg kommer så småningom...


Jag har tänkt lite mer i alla fall, som ni märker. Förra gången slutade vi i ett Parisehjul, efter att ha tittat förbi bland annat Empire State Building. Jag vill ju som sagt också gå med i 10 000-meters klubben, men inte som första gången I think....


Det jag istället är lite inne på nu är på en båt. Eller båt och båt, snarare en färja. Har ni varit på Silja Lines turer till Helsingfors? Där finns det i alla fall en så kallad "Moon Walk" som jag älskar! Den är belägen på högst upp i fartyget, med glastak så man ser månen. Jättevackert på kvällen när det är mörkt ute!


Så varför inte? Härlig stämning, och sällan speciellt mycket folk, även om chansen att bli påkommen är ganska stor. Undrar om man blir utslängd då, haha!


Har också funderat lite på ett omklädningsrum, men då måste det i och för sig vara med en samkönad, men det berör mig inte så mycket... Sex som sex, bara man njuter ;)


Nä, men Moon Walken är nog det hetaste just nu. Vad tycks?


Förresten, nämnde jag att jag ska på kryssning till Helsingfors på lördag?...


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se