Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Mer Melodifestivalen...

Av Lina Lilja - 15 mars 2009 11:18

Vill ni veta hur Malena firade igår? Här har ni svaret:


Hångel

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schlager/article4649776.ab


Och Dans

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schlager/article4650279.ab


Det verkar ha varit en fruktansvärt härlig efterfest, och jag är ledsen över att jag inte blev inbjuden. Men det får bli nästa gång istället! :)


Tyvärr slutade det ju olyckligt för vissa:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4650281.ab


Stackarn. Det är inte fredag den 13:de som är en olycksdrabbad dag, det är lördag den 14:de... Hon var inte dålig! Men det var ingen Eurovision låt helt enkelt. Stackars flicka. Men hon kom ju till Globen! Det måste hon vara grymt stolt över! Bättre lycka nästa gång Molly! :)


Har ni förresten, precis som jag, spanat in Alcazars rumpor? Visst vill man ha en sådan!! Såhär gör man:


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schlager/article4649984.ab


Oavsett om det funkar eller inte så tänker jag hårdträna med den övningen, definitivt!!!


Nu ska jag äta lite och sedan åka till stallet. Vi hörs ikväll!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se