Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Rubriken kändes för snuskig så ändrade mig....

Av Lina Lilja - 15 mars 2009 21:37

Okej, sorry för rubriken, men jag fick känslan av att den var lite väl snuskig...


I alla fall. Gissa vad jag gör? Japp, rätt gissat. Tittar på Alcazars framträdande på youtube. Jag erkänner, jag är kåt, grymt kåt. Jag är kåt på två tjejer, en bög, gayrosa och en poplåt. Hela allt tillsammans liksom...


Min dag har inte varit direkt underbar. Mina kompisar i stallet, shit alltså vad jag tycker synd om dem. De slet och slet för att få mig att prata och på bättre humör, och jag var bara elak och tyst! Nä det är inte riktigt sant. När T och K drar igång alltså. Shit, då skrattar man till man dör!


Men tja, det har inte varit min dag helt enkelt. Vid halv åtta kom jag hem från stallet. Åt framför tv:n. Satt kvar där ett tag och åt lite kaka som syrran och hennes kompis bakat. Den var så grymt god! Så det blev en bit för mycket... Nu mår jag inte så bra, spyr nog snart *Dumma mig*


Imorgon är det skola, och så ska jag ta en spruta till USA-resan. Ev. så ska jag gå på stan lite också, och sedan ska jag rida ut med K.


Vi hörs imorgon, för nu ska lilla kåta jag ta med mig Alcazar och gå och lägga mig!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

anna

23 mars 2009 20:39

den kakan bakade jag! :D

 
Lina Lilja

Lina Lilja

23 mars 2009 21:12

Jepp det gjorde du, och den var supergod! :)

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se