Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Dagen i allmänt

Av Lina Lilja - 16 mars 2009 20:28

Är sjukt trött och har inte så mycket att skriva.. Har haft en ganska tråkig dag, men ska ändå dela med mig av den. Eller tråkig, det har inte hänt så mycket, men shit vad jag flummat och skrattat... I alla fall....


Vaknade lika trött som vanligt, men lyckades pallra mig upp ur sängen och ta mig till skolan. Först tjafsade vi lite i en halvtimme, en tid som kallas kontakttid men borde döpas om till tjafstid. Därefter tyska, fick tillbaka ett ganska deprimerande tyskaprov. 75/86. Jag trodde verkligen det hade gått bättre! *Suck*. Klarade i alla fall MVG gränsen precis.


Därefter SO. Pratade lite och tittade lite film. Lunch. Ganska äcklig, men överlevde...


Engelska. Äntligen är min engelskalärare tillbaka! Så surt med alla dessa värdelösa vikarier... I alla fall så fick vi uppgiften att skriva en bok om oss själva. WHAT!!! Nu var det inte riktigt lika kul att hon kommit tillbaka längre....


Under denna lektionen flummade jag och mina kompisar som mest. De slog upp ordet "flummig" i engelska, vet ni vad det heter? Wishy-washy. Det är sant!! Haha, vi garvade åt det i en timme!


Hade lästid och därefter PUH. På PUH nu har jag festfixarna. Vi är 4 personer och en lärare som ska bestämma avslutningsmiddagen, snacka om att ha makt!!! Kul!


Åkte och tog en spruta inför USA-resan, förhoppningsvis den sista. Gick på stan en liten stund för att leta efter jeans, men gav upp ganska snart...


Åkte till stallet och red med två kompisar, pratade med lite folk och så, och åkte hem. Nu sitter jag och har ångest inför svenskaläxan jag måste göra. Tänkte sätta mig framför TV:n och göra den nu, frågan är hur mycket man får gjort då? Aja, tv:n ska jag gå till i alla fall..


Vi hörs väl senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Mia W

Mia W

16 mars 2009 20:34

Kika in på min blogg HEJMIA.se!

http://www.hejmia.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se