Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

En lyckad dag, men med stenar....

Av Lina Lilja - 17 mars 2009 20:32

Asså det här är sjukt konstigt, I know, men det kommer låta sjukt. Jag säger det redan nu, så ni vet att jag är medveten om det....


Dagen var riktigt bra! En bra dag! Först syslöjd. Fick tillbaka min tunika jag gjort, VG+, är SKITNÖJD!! (Har den på mig just nu...) Har G i slöjd och det bästa jag gjort förut är VG- så det här var verkligen STORT!!! :D


Sedan matte, NO och svenska. Inget speciellt någon gång. Åkte till stallet, pysslade och mockade lite. Fick höra ett par saker av en kompis som jag funderar sjukt mycket på, men det är inget jag tänker ta upp här. (Absolut inget elakt!! Bara tänkvärt...)


Hade hoppträning lite senare. Gick riktigt riktigt bra (jämfört med de senaste tre månadernas hoppträning...) Tror jag kommit över den där jobbiga tröskeln nu! Jippie!!!


Så ja, dagen har varit riktigt bra, men ändå ligger det en hög stenar i min ryggsäck... Varför? Ingen aning. Men det är ändå något tungt som vilar på mina axlar. Jag tror jag får ta och ringa en kompis eller något.....


Imorgon är det friluftsdag, jag ska vara i stallet heeela dagen! (Har valt ridning). Underbart!


Ses senare, nu ska jag till TV:n.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Anonym

Anonym

17 mars 2009 20:37

Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!

Gör gärna ett tryck in och besök min blogg, där du följer min kamp tillbaka till livet efter våldtäkten.
http://www.metrobloggen.se/offer
Vid intresse är du också välkommen att, via bloglovin (ett litet plus på kanten av bloggen) prenumerera!

http://www.metrobloggen.se/offer

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se