Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

Länge sedan sist...

Av Lina Lilja - 20 mars 2009 22:05

Så vart har jag hållit hus de senaste dygnen? Tja, bra fråga...


Igår var jag först i skolan. På kvällen åkte jag och hopptränade för C. Hon är så sjukt bra att träna för!! Det gick faktiskt ganska bra. Jag är nöjd, men det gick väl inte super. Tror dock jag kom åt min ponny ganska bra, och sista rundan var hon jättefin!!


Kom hem sent, omkring kvart i tio steg jag in genom dörren och då var det direkt i säng som gällde. Även idag var det skola. När jag slutade vi två åkte jag till stan för att vänta på mamma. Gick till apoteket för att köpa ögonsalva till min häst, jag tror hon har dragit på sig ögoninflammation eller något, stackars Happy!!


Sedan skulle jag inte ha något mer, men jag trodde mamma skulle komma snart. Så jag gick runt och kollade på skor och jackor, för det behöver jag även om jag inte har pengar för att köpa det idag.


Tror ni inte jag hittar en jättesnygg jacka, SKITSNYGGA skor och dessutom en jättesöt klänning. Men nepp, jag kom inte hem med någonting, här är man fattig!!


Mamma drog ut på tiden och jag tröttnade på att gå runt runt på stan, så då gick jag till mitt paradis. Biblioteket. Här spelar det ingen roll om du är ful, pank och har för mycket tid, här finns plats för oss alla. Eller tja, för alla töntar och nördar i alla fall, ett samlingsnamn för de med alla ovannämnda egenskaper, som mig ungefär.


Där satt jag och bläddrade i lite böcker ett tag, innan mamma kom så vi kunde åka till gymmet. Gymmade och därefter drog jag till stallet.


Glad nyhet i stallet:

Happys tappsko var på igen


Dålig nyhet i stallet:

Happy hade jätteont i ögonen.


Jag hade i sådan där salva, så vi hoppas att det hjälper... Vågade i vilket fall inte rida idag, får bli imorgon istället.


Ikväll har jag ätit jättemycket, och sett Let's Dance såklart! Naturligtvis är Laila min favorit även ikväll!!!


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se