Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

Sexsnack - Prostitution

Av Lina Lilja - 20 mars 2009 22:51

Okej, här kommer ett nytt sexinlägg. Jag ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon så att jag hinner till stallet innan vi ska åka till Stockholm och båten. Vi ska ju med färja till Helsingfors i helgen, jag, mamma och syrran! :) Men ett litet sexinlägg ska jag nog hinna med...


Idag ska vi prata lite om prostituerade människor. Ni vet, för alla är inte sex underbart. Vissa har varit med om obehagliga saker i samband med sex, som t.ex våldtäkt och sexuella trakasserier, ett ämne vi redan har pratat om. Andra har sex som jobb.


Vart jag vill komma är att för de allra flesta är sex något spännande, oupptäkt, äventyrligt och njutfyllt, men inte för alla. För barn i t.ex Afrika där skolan är allt annat än självklart blir skolan något liknande, spännande och äventyrligt. För oss är det uttråkat, vi är ju där varje dag!


För oss är sex något spännande och äventyrligt, men för prostituerade som har det som jobb så är det ju uttråkat, på samma sätt som skolan är för oss!


Jag ber om ursäkt för den fruktansvärt dåliga jämförelsen, men det var det bästa jag kunde komma på för tillfället. Jag hoppas ni såg min poäng någonstans i alla fall.


Jag ska försöka förklara mig närmare, men jag kan inte lova att jag lyckas... Jag har nyligen läst en bok av Paolo Coelho (avgudar hans böcker!!!), Brida. För er som aldrig läst en bok av PC så kan jag berätta att han skriver mycket psykologiskt och svårt. Man måste hela tíden fundera över vad man läser och tänka några steg längre fram, men det är saker som jag gillar att göra. Att rekommendera till duktiga läsare! Har man dock svårt för läsningen tror jag inte man får ut något av det...


I alla fall, nu tappade jag bort vart jag ville komma. Men i den boken, och även ännu mer i hans bok 11 minuter som jag läst tidigare, som handlar om just en prostituerad. Mycket läsvärd! So, till min poäng. I dessa böcker uttrycker Paolo Coelho vikten av sex.


I Brida beskrivs kärleken som bron mellan det synliga och det osynliga. Sexet är våran enda väg att ta oss in i det osynliga. En fin liknelse, som är svår att beskriva när man inte läst boken.


Jag har aldrig träffat en prostituerad, mig vetandes, och jag vet inte riktigt hur de ser på sex, men om jag får tro... (Om någon av mina läsare är/har varit prostituerad eller känner någon som är/har varit det får ni gärna säga emot eller hålla med. Anonymt om ni vill!!)


Om jag får tro så tror jag inte att prostituerade njuter varje gång, om ens någon av de gånger. De går till jobbet varje dag, suckandes. Deras jobb är att få sina klienter att njuta, så att de själva kan få pengar.


Sex ska vara något att njuta av, något där man själv får bestämma vad som är okej och inte. Sex ska vara underbart, en väg till himmelen, en frihet, en njutning.


Sex ska inte vara ett jobb, något som man gör varje dag trots att man egentligen inte vill.


Passa på och njut över friheten till njutningsbart sex!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se