Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 23 mars 2009

Sverige-Finland tur o retur

Av Lina Lilja - 23 mars 2009 19:20

Japp nu är jag hemma igen! Sorry för att ni inte har hört av mig men i lördags hann jag verkligen inte skriva och igår hade jag inte tillgång till någon dator. Ska kort sammanfatta helgen, då jag har jättemycket läxor att göra...


I lördags var jag i stallet på fm och sedan vid lunchtid åkte vi mot Stockholm. Efter ett par mil pajjar bilen men vi lyckas fixa till det och tar oss tillslut till Stockholm.


På lördagkvällen tog vi det ganska lugnt. Åt gott, spanade på några snyggingar och gick och la oss framåt 01.00


Igår så var vi i Helsingfors ett tag, men då alla affärer var stängda så gick vi bara och kikade på min drömkyrka (så vacker!) och fikade innan vi gick tillbaka till båten och läste/sov fram till middagen.


Åt middag och kikade på någon show med världens snyggaste kille innan vi gick upp till kareokebaren. Denna kväll var det inte alls lika mycket folk, så först sjöng jag och syrran en sång och sedan sjöng jag en by my self.


En italienare raggade upp mig, men jag dumpade honom. Morsan o syrran tvingade mig att gå och lägga mig tidigt, omkring midnatt.


Imorse gick vi upp och åkte till Uppsala för att shoppa lite på vägen hem. Hittade dock inte ett dugg, det var ju nästan en värre stad än Gävle! Så jag åkte till stallet istället och pysslade med hästen. Tyvärr hade hon tappat en sko så jag red inte.


Åkte hem, åt middag, duschade och nu ska jag göra läxor.


Så jag kom hem lika oskuld och okysst som jag åkte dit...


Lovar att berätta mer om helgen senare och även lägga till bilder, men inte nu!


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se