Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Sex på konstiga ställen

Av Lina Lilja - 26 mars 2009 19:48

Det finns många ställen att ha sex på, sängen och duschen är uttråkade. Bara fantasin sätter gränser! Själv är jag en sådan där som gärna har sex vart som helst, för spänningens skull liksom (säger jag nu, still a virgin...).


Men i alla fall. Jag har rotat fram lite annorlunda *host* historier om vart folk har haft sex. Tjaa, bara lusten finns där så!


"Jag kunde se ut över alla passagerare"

–Jag har legat med en kille längst bak i bussen. Jag hade kjol och han hade dragit ned byxorna. Ingen såg ut att märka något och bussen skumpade på rätt sätt. Jag kunde se ut över alla passagerare medan vi hade sex och det var pirrigt och befirande. /Anne, 19

Jag hade gärna fått förklarat för mig hur de egentligen satt för att ingen av passagerarna skulle märka det. Hmm....


"Flygvärdinnan glodde konstigt på oss"

– Jag har utfört oralsex på min dåvarande pojkvän i ett flygplan. Jag låg i hans knä och låtsades sova med en filt halvt över huvudet och musik i öronen. Det var lite bökigt, och kanske snarare en kul och spännande upplevelse än en superskön stund, haha. Flygvärdinnan kollade tydligen konstigt på oss när hon gick förbi. Det var bra att hon inte sa någonting! /Sarah, 24

Nog för att jag är intresserad av att joina 10 000-metersklubben, men jag skulle nog hellre föredra typ toaletten eller något....


"Jag gav mig ut på en sextur med cykeln"

– Man har ju hört den roliga historien om nunnorna som låter sadeln agera dildo när de cyklar. Jag fixade till min sadel så att den pekade rakt upp när jag var på landstället. Sedan gav jag mig ut på en sextur med sadeln som dildo. Det var för svårt för att jag sulle göra det igen men visst var det härligt. /Miriram, 19

Hmm... Nog för att jag är för onani, men tja, det finns nog enklare, säkrare och bättre sätt att göra det på. Sedan är jag osäker på om det är så grymt skönt egentligen...


"Han höll i en gren ovanför huvudet"

– En gång fick jag och min kille för oss att vi skulle ligga i ett träd. Vi klättrade upp en bit, kanske en meter över marken. Jag lade mig med armarna och benen slingrade runt en tjock gren,  och han tog mig bakifrån samtidigt som han höll i sig i en gren ovanför huvudet. Krångligt, men en rolig utmaning. /Sofia, 25

Låter lite läskigt men samtidigt spännande. Något som jag tror att jag skulle vilja testa på i framtiden! :)Så, mer sexsnack blir det inte just nu. Lovar att det kommer fler sexinlägg så småningom, men nu väntar TV:n.


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se