Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Hejja Bagge!!!

Av Lina Lilja - 27 mars 2009 22:15

Ska skriva mer senare, men jag sitter just nu mitt uppe i Let's Dance finalen. Snart avgörs det!


Naturligtvis hejjar jag stenhårt på Laila, grym! Hoppas jag också är sådär snygg vid 40! Hehe.. Hörde rykten om att hon och Niclas gjort slut, har dock inget bekräftat än, men vi får väl se så småningom. Det lär ändå inte hålla livet ut....


Bagges showdans var grym, helt jävla grym. Så snygg, och hot, och sensuell, och alldeles, alldeles underbar! Nästa vecka kommer hon tillsammans med Idol-cirkusen till Gävle. Man kanske skulle söka bara för att träffa henne? Haha, göra bort sig offentligt, nja, inte riktigt värt det, tror jag....


Visst, Magnus är grym han också, och det är jämt som tusan, men jag tror Bagge vinner tack vare showdansen. Wonderful!!!


Skriver mer senare, LOVAR! :)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
janet65

janet65

27 mars 2009 22:16

jag tror åsså att laila vinner men jag håller en tumme på goa magnus

http://janet65.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se