Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Earth Hour

Av Lina Lilja - 28 mars 2009 21:44

Alldeles nyligen passerade Earth Hour Sverige. Själv så hade vi kolsvart i hela huset, bara tv:n stod på. Tyvärr var inte grannarna lika duktiga, men det har varit rätt mörkt runt om i världen det senaste dygnet:


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4762617.ab?service=galleryFlash


Nu är det ju fortfarande så att halva världen är kvar. Häftigast ska ju vara Las Vegas. Tydligen ska den annars så uppbelysta staden släckas helt, coolt! :)


Jag är verkligen skittrött. Gillar inte att sova länge på mornarna, vilket är dumt, så imorse gick jag upp vid sju. Tittade på tv ett tag och tog det lugnt, åkte in till stallet vid tio.


Målade hinder, tog hand om pållen, och sedan så var jag på modevisning. Kom hem med en ny vårjacka! :) (Till stallet såklart, skitsnygg! Bild kommer....)


Åkte hem, åt lite mat, såg Without a trace, och hamnade här nu. Ska gå och lägga mig, vi tappar ju en timme inatt, och jag behöver verkligen sova...


Hade tänkt skriva ett inlägg om ätstörningar, men jag hoppas jag hinner det imorgon istället.


Vi hörs då!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se