Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Strange life

Av Lina Lilja - 30 mars 2009 20:29

Okej, mitt liv börjar bli ganska konstigt. Allt är liksom bakvänt och fel. Personer som borde gilla mig jättemycket och brukar vara typ mina bästa kompisar, pratar knappt med mig. Personer som jag nästan aldrig pratat med, eller kanske klantat mig med och gjort irriterad, de som inte alls borde prata med mig egentligen, är skittrevliga och snälla, och pratar med mig jämt!!


Prov som borde gå åt helvete, går skitbra. Prov som borde gå skitbra, går åt helvete. Hästen är sjuk, USA-resan närmar sig och tja, vad ska man säga? Livet är upp-och-ner. Det känns som om jag åker en berg-och-dalbana utan mål, allt är bara snurrit och konstigt och man tappade för länge sedan uppfattningen om vad som är upp och vad som är ner....


Tjaa, suck, vad ska man säga? Kanske ska berätta lite mer konkret om min dag... Hade en helt okej skoldag. Inga större missöden. Hade ett muntligt, nationellt prov i svenska, vilket jag faktiskt är väldigt nöjd med! Tror vi gjorde ganska bra ifrån oss :)


Åkte till stallet, tog hand om min lilla sjuka ponny, och en kompis stooora häst. Pratade med lite kompisar och så, innan jag åkte hem. Tittade på tv, åt middag och hamnade här. Ska snart ner till tv:n igen :)


Farmor och farfar är i Spanien i flera veckor nu, så träningscykeln som farmor har har vi fått hem till oss nu, så tänkte cykla lite på den. Har blivit lite för mycket mat och godis på senaste tiden, och lite för lite gym och löpning *host*. MÅSTE verkligen skärpa mig!!


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se