Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Hämnd eller rättvisa?

Av Lina Lilja - 30 mars 2009 20:44

Läste den här artikeln redan igår, och har inte kunnat släppa den...


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4768994.ab


Det är alltså en kvinna som vägrade gifta sig med en man. Mannen hällde då syra över henne så att hon nu är både blind och ful. Det här är inget ovanligt, tvärtom. I arabländerna och öststaterna är det här något mycket vanligt, och på senaste tiden har jag läst många hjärtgripande historier om dessa kvinnor.


Den här kvinnan fick i alla fall sin hämnd. Domstol har dömt och den 15 april ska hon få droppa 20 droppar i varje öga på den skyldiga mannen.


Ärligt talat vet jag inte om jag är för eller emot. Han förtjänar det ju, ingen tvekan om saken!, men är det inte lite så som världen bara hållit på i många år, försöker bota våld med våld. Hur många gånger har vi lyckats med det liksom?


Ärligt talat bryr jag mig inte ett dugg om han blir blind eller inte. Han får skylla sig själv och har förtjänat varje droppe, frågan är om det är rätt metod? Hur skulle man annars göra? Tja, det är något som krävs en fundering eller två...


Nu ska jag cykla lite framför tv:n :)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se