Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under mars 2009

Av Lina Lilja - 27 mars 2009 23:38

Nu ska jag gå och lägga mig. Har ännu inte bestämt mig om jag ska åka in med 8.20 eller 10.20 bussen imorgon.. Hmm. Har man tur kanske man får skjuts? Nja, tror inte det...


Imorgon ska jag till stallet, såklart. Pyssla och ta hand om min pålle, måla lite hinder och sedan ska jag på någon typ modevisning med hästkläder på kvällen. Trevligt! :)


Vi hörs imorgon vänner, beroende på när jag kommer hem på kvällen så kanske ni får ett sexinlägg också, who knows?


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 27 mars 2009 22:57

Okej, alla människor, förlåt för rubriken, men jag blev verkligen jättebesviken när Magnus vann. Visst, han är väl en bra vinnare och så, men Laila var ju så sjukt bra! *Suck*


Aja, Grattis Magnus!


När vi ändå grattar folk så kan jag hälsa grattis till min kompis E som fyller 18 år idag! :) Grattis grattis!


Idag är det också exakt 8 år sedan min morfar dog, inte lika roligt, men väl värt att nämna...


Återkommer snart med ett till inlägg! :)


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 27 mars 2009 22:15

Ska skriva mer senare, men jag sitter just nu mitt uppe i Let's Dance finalen. Snart avgörs det!


Naturligtvis hejjar jag stenhårt på Laila, grym! Hoppas jag också är sådär snygg vid 40! Hehe.. Hörde rykten om att hon och Niclas gjort slut, har dock inget bekräftat än, men vi får väl se så småningom. Det lär ändå inte hålla livet ut....


Bagges showdans var grym, helt jävla grym. Så snygg, och hot, och sensuell, och alldeles, alldeles underbar! Nästa vecka kommer hon tillsammans med Idol-cirkusen till Gävle. Man kanske skulle söka bara för att träffa henne? Haha, göra bort sig offentligt, nja, inte riktigt värt det, tror jag....


Visst, Magnus är grym han också, och det är jämt som tusan, men jag tror Bagge vinner tack vare showdansen. Wonderful!!!


Skriver mer senare, LOVAR! :)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 26 mars 2009 19:48

Det finns många ställen att ha sex på, sängen och duschen är uttråkade. Bara fantasin sätter gränser! Själv är jag en sådan där som gärna har sex vart som helst, för spänningens skull liksom (säger jag nu, still a virgin...).


Men i alla fall. Jag har rotat fram lite annorlunda *host* historier om vart folk har haft sex. Tjaa, bara lusten finns där så!


"Jag kunde se ut över alla passagerare"

–Jag har legat med en kille längst bak i bussen. Jag hade kjol och han hade dragit ned byxorna. Ingen såg ut att märka något och bussen skumpade på rätt sätt. Jag kunde se ut över alla passagerare medan vi hade sex och det var pirrigt och befirande. /Anne, 19

Jag hade gärna fått förklarat för mig hur de egentligen satt för att ingen av passagerarna skulle märka det. Hmm....


"Flygvärdinnan glodde konstigt på oss"

– Jag har utfört oralsex på min dåvarande pojkvän i ett flygplan. Jag låg i hans knä och låtsades sova med en filt halvt över huvudet och musik i öronen. Det var lite bökigt, och kanske snarare en kul och spännande upplevelse än en superskön stund, haha. Flygvärdinnan kollade tydligen konstigt på oss när hon gick förbi. Det var bra att hon inte sa någonting! /Sarah, 24

Nog för att jag är intresserad av att joina 10 000-metersklubben, men jag skulle nog hellre föredra typ toaletten eller något....


"Jag gav mig ut på en sextur med cykeln"

– Man har ju hört den roliga historien om nunnorna som låter sadeln agera dildo när de cyklar. Jag fixade till min sadel så att den pekade rakt upp när jag var på landstället. Sedan gav jag mig ut på en sextur med sadeln som dildo. Det var för svårt för att jag sulle göra det igen men visst var det härligt. /Miriram, 19

Hmm... Nog för att jag är för onani, men tja, det finns nog enklare, säkrare och bättre sätt att göra det på. Sedan är jag osäker på om det är så grymt skönt egentligen...


"Han höll i en gren ovanför huvudet"

– En gång fick jag och min kille för oss att vi skulle ligga i ett träd. Vi klättrade upp en bit, kanske en meter över marken. Jag lade mig med armarna och benen slingrade runt en tjock gren,  och han tog mig bakifrån samtidigt som han höll i sig i en gren ovanför huvudet. Krångligt, men en rolig utmaning. /Sofia, 25

Låter lite läskigt men samtidigt spännande. Något som jag tror att jag skulle vilja testa på i framtiden! :)Så, mer sexsnack blir det inte just nu. Lovar att det kommer fler sexinlägg så småningom, men nu väntar TV:n.


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 26 mars 2009 19:04

Okej, idag lovar jag, på hedersord. Även om jag har insett att jag inte är jättebra på att hålla vad jag lovar, så ska jag verkligen verkligen försöka få till ett sexinlägg idag, även om jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om än... Men det löser vi! :)


Idag så var det skola först. Bland annat med NO-prov, som gick bättre än väntat! MVG!!! Yes!! Spelade curling på idrotten som faktiskt var ganska roligt.


Efter skolan åkte jag till stallet och tog hand om min häst, gick en promenad och så.


Åkte hem, åt middag, och hamnade här. Ska snart duscha och sedan gå till TV:n, MEN ska skriva ett sexinlägg först!


Vi hörs snart!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 mars 2009 20:01

Väldigt ledsen vänner, men ibland tar skolan och livet för mycket plats för att jag ska ha tid, och ork, att skriva en massa till er, hur mycket jag än skulle vilja. Därför kan jag inte ge er ett sexinlägg idag heller.


Däremot, för er som absolut måste få läsa om sex, så hittade jag en sida, eller en blogg egentligen, som verkar jättebra för sexsugna, och för dem som har frågor om sex;

http://nyheter24.se/noje/blogg/katerina-janouch/


Det är en sida där jag definitivt kommer hänga i framtiden!!


Jag har jobbat en hel del med Polhem-arbetet nu, och känner mig väldigt nöjd med det jag åstakommit, även om jag har en hel del kvar innan jag är klar.... Det är bara att kämpa på!


Vi hörs imorgon!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 25 mars 2009 18:31

Jag är jättejätteledsen över att jag har varit dålig på att skriva, och jag menar det verkligen. Igår kom jag inte hem förrän kring halv tio, och då stupade jag rätt i sängen...


Mitt liv är verkligen inge roligt alls just nu... Min häst har ont i ögonen OCH är halt, dessutom har jag massa problem med skitsnack och svikande vänner, men det är inget jag tänker gå in mer detaljerat på här.


Jag vill verkligen gottgöra er och ska försöka hinna med att skriva ett sexinlägg ikväll, men kan inte lova något då jag ska skriva ett stort arbete om Polhem. *Suck*


Vi hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 23 mars 2009 21:15

Nu ska jag gå härifrån. Har gjort lite läxa, även om jag inte fick så mycket gjort som jag önskade. Fastnade med den här videon istället:


http://www.youtube.com/watch?v=r4seTvIdBFc&feature=related


Så underbar!


Aja, i alla fall. Har lite smått ångest nu. Ska jag gå och sätta mig vid CSI eller Cityakuten, eller ska jag ta min bok, Flyga drake (som för övrigt är grymt bra) och lägga mig i sängen och läsa? Har inte bestämt mig än, får se vad det blir....


Imorgon är det skola, hoppträning och US-möte (vilket jag inte längtar till *suck*. Lång historia som INTE ska dras på internet...)


Vi ses efter det!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se